Οι «Έλληνες» με τη μεγαλύτερη επιτάχυνση

Τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην ελληνική Super League και ο Γιάννης Μασούρας που αναχώρησε τον περασμένο μήνα από την Κηφισιά για την Αστάνα, συγκαταλέγονται μεταξύ των παικτών που αγωνίζονται σε 28 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο με τις περισσότερες επιταχύνσεις.

Η έρευνα του CIES Football Observatory παρουσιάζει τους 20 κορυφαίους παίκτες (εκτός τερματοφυλάκων) για έξι θέσεις που αγωνίζονται σε 28 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο των οποίων ο αριθμός των επιταχύνσεων. Στην κατάταξη περιλαμβάνονται

μόνο ποδοσφαιριστές που έπαιξαν τουλάχιστον 1.000 λεπτά εγχώριου πρωταθλήματος την τρέχουσα ή την τελευταία ολοκληρωμένη σεζόν.

Ο Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ καταλαμβάνει την 18η θέση στους σέντερ-φορ με 15,4 περισσότερες επιταχύνσεις ανά αγώνα από το αναμενόμενο, ο Ντανιέλ Μαντσίνι του Παναθηναϊκού είναι έκτος στους εξτρέμ με 1,57 και ο Τιέβι Μπιφούμα της Κηφισιάς 20ος με 1,47 στην ίδια κατηγορία, ο Χουάνπι Ανόρ το Παναιτωλικού είναι 12ος στην κατηγορία κεντρικοί ή αμυντικοί μέσοι, ο Γιάννης Μασούρας (Κηφισιά/Αστάνα) είναι 12ος στους φουλ-μπακ με 1,59.

Keywords
Τυχαία Θέματα