Οι Κοσοβάροι χτύπησαν στο τέλος!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε απόψε (10/6) το Κόσοβο μέσα στη Σόφια επί της Βουλγαρίας με σκορ 2-3. Μια νίκη, που δίνει στους Κοσοβάρους ελπίδες για πρόκριση από τον Α' όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, καθώς άφησαν πίσω βαθμολογικά τους Βούλγαρους -και μάλιστα, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.
Το Κόσοβο προηγήθηκε με τον Ρασίκα στο 14ο, οι Βούλγαροι ισοφάρισαν με τον Ιβ. Ποπόφ στο 43ο και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ντιμιτρόφ στο 55ο. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω. Ισοφάρισαν με τον Μουρίτσι στο 64ο και τελικώς έφτασαν στο τρίποντο
με τον Ρασάνι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2'), με τον τελευταίο, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι στο 76ο, να γράφει το 2-3, που ήταν και το τελικό.
Οι Κοσοβάροι γενικώς ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι. Είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους (56% έναντι 44%), ενώ είχαν 18 προσπάθειες για γκολ έναντι 5 των Βούλγαρων. Πλέον, έχουν 5 βαθμούς στον όμιλο, με την Αγγλία και την Τσεχία να έχουν από 6, αλλά τους Άγγλους σε 2 αγώνες, ενώ οι Τσέχοι σε 3, όπως και το Κόσοβο.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Κρ. Μπάλακοφ) (4-3-3): Μιχαΐλοφ, Ποπόφ Σ., Νεντιάλκοφ, Μποζίκοφ (46' Ντιμιτρόφ), Γκοράνοφ, Νεντέλεφ (70' Ίλιεφ), Κονσταντίνοφ, Ποπόφ Ιβ., Ντεσπόντοφ, Ισά (79' Τσουτσούνκοφ), Ιβάνοφ.ΚΟΣΟΒΟ (Μπ. Καλάντες) (4-2-3-1): Μούριτς, Βοϊβόντα (62' Χαντεργκιονάι), Ραχμάνι, Αλίτι, Κολόλι, Βόκα (62' Ρασκάι), Χαλίμι, Ζεγκρόβα (76' Ρασάνι), Τσελίνα, Ρασίκα, Μουρίτσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα