Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σε εβδομήντα μέρες ο Ολυμπιακός μπαίνει στην μάχη των προκριματικών του Champions League. Δεδομένα θα είναι στους ισχυρούς στον δεύτερο προκριματικό γύρο αλλά από τον τελικό του Europa League εξαρτώνται οι πιθανοί αντίπαλοί του.

Οι ερυθρόλευκοι ότι και να γίνει είναι στους ισχυρούς του δεύτερου προκριματικού γύρου μαζί με
την Βασιλεία με την Ελβετική ομάδα να έχει καλύτερη βαθμολογία!

Χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν έξι ομάδες στον δεύτερο προκριματικό... ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκεί μαζί με την Βασιλεία και 99% τις PSV Άιντχοφεν (Ολλανδία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Λίντσερ (Αυστρία). Υπάρχει ακόμη δρόμος για να μάθουμε την δεύτερη ομάδα της Τουρκίας όπου Γαλατάσαραϊ και Μπασάκσεχιρ μονομαχούν για τον τίτλο ενώ λίγο πιο πίσω είναι η Μπεσίκτας.

Από εκεί και πέρα οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού εξαρτώνται από το τι θα γίνει στον τελικό του Europa League!

Αν η Τσέλσι νικήσει την Άρσεναλ αλλάζουν τα δεδομένα! Με την Τσέλσι να έχει ήδη θέση στο Champions League περισσεύει ένα εισιτήριο για τους ομίλους που πηγαίνει στην ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στην Ligue 1 της Γαλλίας. Αμέσως οι δύο καλύτερες σε βαθμολογία χώρες του δεύτερου προκριματικού γύρου Τουρκία και Αυστρία πηγαίνουν στον τρίτο προκριματικό!

Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός μένει στον δεύτερο προκριματικό με :

1.ΒΑΣΙΛΕΙΑ54,500
2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ44,000
3.PSV37,000
4.ΠΛΖΕΝ33,000

Και ως ισχυρός είναι 50%-50% να αντιμετωπίσει μια από τις PSV Άιντχοφεν ή Βικτόρια Πλζεν που 99% θα είναι δεύτερες στην χώρα τους.

Αν η Άρσεναλ νικήσει την Τσέλσι τα πράγματα μένουν ως έχουν και ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο παρέα με :

1.ΒΑΣΙΛΕΙΑ 54,500
2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 44,000
3.PSV 37,000
4.ΠΛΖΕΝ 33,000
5.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ/ΓΑΛΑΤΑ/ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ10,500/22,500/62.000
6.ΛΙΝΤΣΕΡ 6,250

Οι αντίπαλοί του εξαρτώνται τότε από το τι θα γίνει στην Τουρκία. Αν η Μπεσίκτας κάνει το θαύμα και τερματίσει δεύτερη τότε ο Ολυμπιακός γίνεται η τρίτη καλύτερη ομάδα στους ισχυρούς και η PSV γίνεται πιθανή αντίπαλος καθώς πέφτει στους ανίσχυρους μαζί με Πλζεν και Λίντσερ. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και μια από Μπασάκσεχιρ ή Γαλατάσαραϊ τερματίσουν δεύτερες τότε μια από αυτές μαζί με Πλζεν και Λίντσερ θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι!

Στον τρίτο προκριματικό γύρο θα περιμένουν πέντε ομάδες... η τρίτη ομάδα της Γαλλίας (Λυών 99%), η τρίτη ομάδα της Ρωσίας (Λοκομοτίβ Μόσχας/Κράσνονταρ/Σπαρτάκ Μόσχας), η δεύτερη ομάδα της Πορτογαλίας (Μπενφίκα/Πόρτο), η δεύτερη ομάδα της Ουκρανίας (Ντινάμο Κιέβου) και η δεύτερη ομάδα του Βελγίου (Γκενκ/Μπριζ). Μαζί με τις τρεις που θα προκριθούν από τον δεύτερο προκριματικό θα βγάλουν τέσσερα ζευγάρια.

Οι τέσσερις νικητές θα φτιάξουν ακόμη δύο ζευγάρια στα Play-offs για να διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια που δίνει ο δρόμος των μη πρωταθλητών για το επόμενο Champions League!
Keywords
Τυχαία Θέματα