Οι ταινίες του Studio Ghibli μπαίνουν στο HBO Max και πουθενά αλλού

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ταινίες του στούντιο μπαίνουν σε κάποια streaming υπηρεσία.

To HBO Max απέκτησε τα δικαιώματα streaming στις ΗΠΑ για τις ταινίες του Studio Ghibli. Ταινίες όπως τα "Princess Mononoke", "My Neighbor Totoro", "Spirited Away" κι άλλες θα μπουν στην υπηρεσία της WarnerMedia, που θα ανοίξει την άνοιξη του 2020.

Το ιαπωνικό Studio Ghibli είναι ένα από τα πιο γνωστά

και αναγνωρισμένα στούντιο στον κόσμο. Δημιουργήθηκε το 1985 από τους σκηνοθέτες Hayao Miyazaki και Isao Takahata, και τον παραγωγό Toshio Suzuki. Οι ταινίες τους έχουν λάβει αμέτρητα βραβεία παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων Όσκαρ νίκες (Spirited Away) και υποψηφιότητες (Howl’s Moving Castle, The Wind Rises, The Tale of The Princess Kaguya, When Marnie Was There)

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με το HBO Max ώστε να φέρουμε όλη τη συλλογή του Studio Ghibli στο streaming κοινό των ΗΠΑ. Ως premium brand υλικού, το HBO Max είναι το ιδανικό σπίτι για τις ταινίες μας", είπε ο Koji Hoshino, Chairman του Studio Ghibli. "Mε το ντεμπούτο της υπηρεσίας την άνοιξη, οι fans του Ghibli θα μπορούν να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες και να εμβαθύνουν στον κατάλογο μας, ενώ νέο κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει τις ταινίες μας για πρώτη φορά".

Στην υπηρεσία θα μπουν τα:

Castle in the SkyThe Cat ReturnsFrom Up On Poppy HillHowl's Moving CastleKiki's Delivery ServiceMy Neighbor TotoroNausicaä of the Valley of the WindOcean WavesOnly YesterdayPom PokoPonyoPorco RossoPrincess MononokeThe Secret World of ArriettySpirited AwayThe Tale of The Princess KaguyaTales From EarthseaWhen Marnie Was ThereWhisper of the HeartThe Wind Rises (launching Fall 2020)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ταινίες του στούντιο μπαίνουν σε κάποια streaming υπηρεσία. Στο HBO Max θα δούμε και τα "The Big Band Theory", "Detective Pikachu", "Friends", "The Fresh Prince of Bel Air" κι άλλα.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤο Netflix αποκαλύπτει τα νέα του anime και τις ημερομηνίες τουςΝέα anime σειρά Akira από τον δημιουργό του mangaΣτα σκαριά νέα ταινία Dragon Ball Super

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα