Όλα τα γκολ της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ (videos)

Ημέρα εκπλήξεων ήταν η σημερινή στην Πρέμιερ Λιγκ, με τις ομάδες του Μάντσεστερ να γνωρίζουν ήττες σε αντίθεση με τις Άρσεναλ – Τσέλσι που συνέχισαν στο δρόμο των επιτυχιών.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς: 0-2

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε ήττα - σοκ από τη Γουλβς στην έδρα της με 2-0 και πλέον απομακρύνεται αρκετά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Τραορέ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (80’, 90+4’).

Άρσεναλ
– Μπόρνμουθ: 1-0

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Άρσεναλ, κάμπτοντας (1-0) την αντίσταση της Μπόρνμουθ στο «Emirates». Το μοναδικό τέρμα των «κανονιέρηδων» σημείωσε στο 9’ ο Νταβίντ Λουίζ.

Σαουθάμπντον – Τσέλσι: 1-4

Εντυπωσιακό πέρασμα από το «St. Mary's Stadium» έκανε η Τσέλσι, καθώς συνέτριψε με 4-1 τη Σαουθάμπντον. Οι «μπλε» πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Άμπραχαμ (17’), Μάουντ (24’) και Καντέ (40’), ενώ στο 89’ ο Μπατσουαγί διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 ο Ίνγκς στο 30’.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-0

Τρίτη σερί απώλεια βαθμών για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ηττήθηκε 1-0 από τη Νιούκαστλ στο «St. James Park». Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο 19χρονος Λόνγκσταφ (72’), στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όσα έγιναν στους αγώνες τους Σαββάτου (5/10)...

Λίβερπουλ-Λέστερ 2-1

Οι κόκκινοι χρειάστηκαν ένα πέναλτι του Μίλνερ στις καθυστερήσεις για να πάρουν το τρίποντο κόντρα στις «αλεπούδες» με 2-1. Προηγήθηκαν στο 40’ με τον Μανέ αλλά η Λέστερ ισοφάρισε στο 80’ με τον Μάντισον.

Μπράϊτον-Τότεναμ 3-0

Συνεχίζεται ο κατήφορος για την Τότεναμ που ηττήθηκε με 3-0 από την Μπράϊτον. Το 1-0 μόλις στο 3’ από τον Μοπάϊ. Το τελικό σκορ υπέγραψε με δύο γκολ στο 32’ και το 65’ ο Κόνολι. Σοκαριστικός ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των «πετεινών» Ούγκο Λιορίς που έσπασε τον αγκώνα του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οξυγόνο!!

Μπέρνλι-Έβερτον 1-0

Μ’ ένα γκολ του Χένρικ στο 72ο λεπτό η Μπέρνλι επικράτησε στο Τερφ Μουρ με 1-0 της Έβερτον που βυθίστηκε στην 17η θέση της βαθμολογίας.

Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ 0-0

Στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ η Γουότφορντ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ και παρέμεινε ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ με μόλις τρεις βαθμούς.

Νόριτς-Άστον Βίλα 1-5

Σαρωτική η Άστον Βίλα στο Κάροου Ρόουντ προηγήθηκε με 0-2 με ισάριθμα γκολ του Γουέσλεϊ στο 14’ και το 30’. Ο Γκρίλις έκανε το 0-3 στο 49’, στο 61’ ο Χούριχέϊν το 0-4 και στο 83 ο Ντόουγκλας Λουίζ το 0-5. Το μόνο που κατάφερε η Νόριτς ήταν να μειώσει σε 5-1 στο 87’ με τον Ντρμιτς.

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-2

Η Κρίσταλ Πάλας άλωσε το Λόντον Στέντιουμ αν και βρέθηκε πίσω με 1-0 στο 54’ με γκολ του Χάλερ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 63’ με πέναλτι του Φαν Άανχολτ και πήραν το τρίποντο με γκολ του Αγιού στο 87’.
Keywords
Τυχαία Θέματα