Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Δύο παλιόφιλοι σε αντίθετα «στρατόπεδα»!

Οι «ερυθρόλευκοι», επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με αντίπαλο την ουγγρική ομάδα την Πέμπτη για το UEFA Europa Conference League.

Αναμένεται δυνατή μάχη εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ έξω από αυτόν, δύο πολύ καλοί φίλοι από τα παλιά, θα τα ξαναπούν, αυτή τη φορά ως αντίπαλοι.

Ο λόγις φυσικά για τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού,

Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον παλιόφιλό του, τεχνικό των Ούγγρων και συμπατριώτη του, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Οι δύο Σέρβοι, πορεύτηκαν μαζί σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Ο Στάνκοβιτς, στο ξεκίνημα της καριέρας του, «πέτυχε» στον Ερυθρό Αστέρα τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο, Κοβάτσεβιτς, λίγο πριν ο τελευταίος αναχωρήσει για την καριέρα του στην Ευρώπη.

Αργότερα, ξαναβρέθηκαν μαζί για μία χρονιά, το 2001, στη Ρώμη και τη Λάτσιο.

Φυσικά, ήταν για χρόνια συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας (1998-2004), παίζοντας μάλιστα μαζί και στα τελικά του Euro 2000 (φωτό πάνω).

Ωστόσο, η αυριανή, δεν θα είναι η πρώτη φετινή συνάντηση του Κοβάτσεβιτς με κάποιον…Στάνκοβιτς!

Προ ημερών, ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», ήταν παρών στη μεγάλη νίκη – πρόκριση της Κ19 επί της Ίντερ για το UEFA Youth League. Με τους «νερατζούρι», είχε αγωνιστεί ο μικρότερος από τους τρεις γιους του Στάνκοβιτς, ο Αλεξάνταρ.

Πηγή: Eurokinissi
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος, Δύο,olybiakos – ferentsvaros, dyo