Ολυμπιακός: Αναζητά την ηρεμία του

Όπως είναι απόλυτα λογικό ο Ολυμπιακός ταρακουνήθηκε συθέμελα από την πολύ βαριά και απρόσμενη ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-2 στο Καραϊσκάκης. Σε μία περίοδο που έδειχνε να βρίσκει το σχήμα που του ταίριαζε και που έβγαζε πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά και κόντρα στον ΟΦΗ

εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εικόνα, γνωρίζοντας μία από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες του.

Αυτό που ψάχνει τώρα και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι να βρει ηρεμία ώστε να μην ζήσει μία ακόμη κακή και δύσκολη βραδιά στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης. Ο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη, όπως πρέπει να κάνει κάθε προπονητής, αλλά την ίδια ώρα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ηρεμήσει την ομάδα του, να την γεμίσει εκ νέου με αυτοπεποίθηση και να μπορέσει να ατσαλώσει ψυχολογικά την ομάδα του.

Από την άλλη και ο ίδιος θα πρέπει να βρει τον τρόπο να περιορίσει τα… πειράματα και τις ανούσιες αλλαγές σχηματισμού ώστε να μην εκθέτει την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα