Ολυμπιακός-Άρης 97-73: «Βγήκε» ευχάριστα η πρώτη υποχρέωση στα πλει οφ

Ο Ολυμπιακός άρχισε με νίκη επί του Άρη στον πρώτο αγώνα των ελληνικών πλει οφ, την προετοιμασία του για τα δυο πρώτα και σπουδαία παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε, την επόμενη εβδομάδα (26-28/4) στα πλει οφ της Ευρωλίγκα και στον δρόμο πρόκρισης για το φάιναλ φορ του Κάουνας (19-21/5).

Οι “ερυθρόλευκοι” χρησιμοποίησαν το παιχνίδι με τον Άρη για την διατήρηση της αγωνιστικής εγρήγορσης τους και της ομαδικής απόδοσης τους στα επίπεδα που ήθελαν,

ενόψει της Φενέρ και ενώ ο Άρης που είχε 9 παίκτες στην σύνθεση του, ήταν ανταγωνιστικός στο επιμέρους σκορ του δεύτερου και τρίτου δεκαλέπτου, αλλά το παιχνίδι είχε “χαθεί” από την πρώτη περίοδο (28-12).

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε μια ακόμα υψηλή… “πτήση” απόδοσης και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε διαχείριση χρόνου, κατά τα συνήθη δεδομένα στην χρησιμοποίηση των παικτών του, διαπιστώνοντας ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και μη χαλαρότητας και από τους 12 παίκτες που “πέρασαν” στο παρκέ.

Τριάντα τέσσερις ασίστ έδωσαν οι γηπεδούχοι, ως δείγμα άριστης συνεργασίας στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να προκριθεί στους ημιτελικούς των πλει οφ (θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Προμηθέα). Το δεύτερο παιχνίδι με τον Άρη είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (22/4, 16.00).

Δεκάλεπτα: 28-12, 53-36, 73-54, 97-73

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα