Ολυμπιακός: «Αυλαία» στην κανονική διάρκεια της EuroLeague με Φενέρμπαχτσε

Δύσκολο παιχνίδι στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη 34η αγωνιστική της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχονται στο φαληρικό στάδιο τους Τούρκους και ρίχνουν «αυλαία» στην κανονική διάρκεια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τόσο ο Ολυμπιακός,

όσο και η Φενέρμπαχτσε έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα playoffs της EuroLeague. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 21-12, ενώ η Φενέρ στο 20-13. Σε περίπτωση νίκης για τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Μπαρτζώκα τερματίζει στην πέμπτη θέση, ενώ η τουρκική στην έκτη.

Αυτό σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από την παρέα του Γιασικεβίτσιους τότε θα τερματίσει ως έκτος και θα παίξει κόντρα στη Μονακό του Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός μετρά τρεις σερί νίκες με Βιλερμπάν, Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, ενώ η συμμετοχή των Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ παραμένει αμφίβολη.

Η Φενέρμπαχτσε έρχεται στην Ελλάδα και το ΣΕΦ «πληγωμένη» από την ήττα κόντρα στην Αναντολού Έφες, ενώ δεν πρόκεται να αγωνιστεί ο Τζόναθαν Μότλι. Αντίθετα αμφίβολος παραμένει ο Σερτάτς Σανλί, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα