Ολυμπιακός: Δεδομένη εκτίμηση του Μαρτίνεθ για τον Νέβα

Ο μαέστρος των μεταγραφικών σεναριων Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφερε στην επιφάνεια ενδιαφέρον της Ναντ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ το οποίο σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ συνοδεύεται με πρόταση της τάξης των 4,5 εκ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό που αποκλίνει απ’ το “ταμπελάκι” που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στον παίκτη, ωστόσο η προσφορά είναι σε καλό δρόμο διαπραγμάτευσης. Αυτό σημαίνει

πως αν η γαλλική ομάδα αυξήσει την προσφορά της, ο Ολυμπιακός θα καθίσει πιο άνετα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα ο Αντόνιο Κορδόν και το επιτελείο του έχει ήδη συντάξει τη λίστα για πιθανούς αντικαταστάτες του Μολδαβού αριστεροπόδαρου μπακ και σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Κάρλος Νέβα της Γρανάδα!

Ο 27χρονος αριστερός μπακ είναι αυτό που λέμε “παιδί” του Μαρτίνεθ, καθώς πραγματοποίησε “άλμα” στην καριέρα του με τον τωρινό προπονητή του Ολυμπιακού ως μέντορα του! O Mαρτίνεθ είδε στον Ανδαλουσιανό μπακ τα χαρίσματα που ήθελε για το αριστερό άκρο της Γρανάδα και τον απορρόφησε απ’ τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί και να φτάσει τις 121 συμμετοχες, με 2 γκολ και 7 ασίστ μέχρι και σήμερα. Τις 66 απ’ αυτές τις έχει πραγματοποιήσει με τον Μαρτίνεθ, οπότε καταλαβαίνετε πως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι εξαιρετικές.

Ο Νέβα προέρχεται απ΄την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έπαιξε και στην ομάδα νέων της Σεβίλλης, πριν δοκιμάσει την τύχη του στη Γρανάδα. Μάλιστα σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα της Marca, θεωρείται ένας απ΄τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν απ’ το φυτώριο της “βασίλισσας”. Ο Νέβα διακρίνεται και για την άνεση του να παίζει στο επιθετικό άκρο της μεσαίας γραμμής, καθώς δεν είναι λίγα τα ματς στα οποία έχει κληθεί να παίξει ως αριστερός μέσος. Ο 27χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γρανάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Keywords
Τυχαία Θέματα