Ολυμπιακός: Είναι πάντα φαβορί!

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από οποιοδήποτε τίτλο την περασμένη σεζόν, για πρώτη φορά μετά τη σεζον 2018-2019, γι’ αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε ν’ αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο νέος αθλητικός διευθυντής Αντόνιο Κορδόν έχει επιβάλλει τους κανόνες του, ενώ

δουλεύει σκληρά για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, σε συνεργασία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μέχρι στιγμής τα βήματα που γίνονται είναι αργά, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πραγματοποιούνται κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στόχος είναι η απόκτηση κυρίως νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και κάποιων έμπειρών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τις σταθερές αξίες του ρόστερ. Μέχρι στιγμής το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι το πλέον ρευστό απ’ τις ομάδες του “Big-4” και θα υπάρξει και συνέχεια μέχρι το πέρας της μεταγραφικής περιόδου. Ούτως ή άλλως ο ίδιος ο Κορδόν δήλωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πως οι καλύτερες προσθήκες γίνονται πολλές φορές στο φινάλε της μεταγραφικής κούρσας! Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις έχει γίνει αρκετή δουλειά για να “ελαφρύνει” ποσοτικά και οικονομικά το ρόστερ, ενώ ενδέχεται ν’ αποχωρήσουν και άλλες μονάδες τις επόμενες εβδομάδες.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Έχει κλείσει αυτιά και δουλεύει!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήρθε στον Ολυμπιακό με ένα ελκυστικό βιογραφικό απ’ τη La Liga με προηγούμενες εμπειρίες σε Σεβίλλη, Γρανάδα και Εσπανόλ. Απ’ την πρώτη ημέρα προσπάθησε να επαναφέρει σταθερούς κανόνες στ’ αποδυτήρια του Ολυμπιακού και πέρασε αυστηρό προφίλ στον τρόπο διαχείρισης των παικτών. Έχει φέρει μαζί του πολυπληθή ομάδα συνεργατών και προσπαθεί να ελέγξει κάθε λεπρομέρεια της δουλειάς του, απ’ το επικοινωνιακό, μέχρι το τακτικό και φυσικό σκέλος. Όλοι όσοι είναι γύρω απ’ τον Ολυμπιακό, συμφωνούν πως πρόκειται για έναν προπονητή που στηρίζεται στη δουλειά, ωστόσο θα χρειαστεί καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της θητείας του για να βρει ηρεμία και πολύτιμο χρόνο.

Σαντιάγκο Εσέ: Επένδυση που αναμένεται να τρελάνει κόσμο

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο που δεν έχει ξεκάθαρο αστέρι, καθώς στο δυναμικό υπάρχει ο Κώστας Φορτούνης, αλλά προστέθηκαν μονάδες όπως ο Γκουστάβο Σκάρπα και ο Σαντιάγκο Εσέ. Θα προτάξουμε τον τελευταίο, καθώς δαπανήθηκε ένα ποσό της τάξης των 4 εκ. ευρώ για την απόκτηση του απ’ την Ουρακάν. Το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και η μεγάλη διάθεση του Αντόνιο Κορδόν για να τον ντύσει στα “ερυθρόλευκα”, τον φέρνουν στην πρώτη γραμμή των χαρισματικών παικτών του Ολυμπιακού!

Ήρθαν

Ιβάν Μπρινιτς

Γκουστάβο Σκάρπα

Σαντιάγκο Εσέ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Τζάκσον Παρόζο

Νικολάς Φρέιρε

Κίνι

Βιθέντε Ιμπόρα

Τζόρνταν Χόλσγκροουβ

Παναγιώτης Ρέτσος

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Μαντί Καμαρά

Αμπουμπακάρ Καμαρά

Πιέρ Κούντε

Φώτης Κίτσος

Φιλίπ Ζίνκερνάγκελ

Μάξι Λοβέρα

Έφυγαν

Γκάρι Ροντρίγκες

Μάξι Λοβέρα

Αγκιμπού Καμαρά

Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ

Ζούμερ Μπουτούτσι

Φιλίπ Ζίνκερναγκελ

Τζόρνταν Χόλσγκροουβ

Σεντρίκ Μπακαμπού

Όγκμουντουρ Κρίστινσον

Μαμαντού Κανέ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Φώτης Κίτσος

Χένρι Ονιεκούρου

Γιάν Εμβιλά

Παϊτίμ Κασάμι

Ματιέ Βαλμπουενά

Τζατζιέ Σαμασέκου

Σέρχι Κανός

Keywords
Τυχαία Θέματα