Ολυμπιακός: Ένα παιχνίδι που θα δείξει το μέλλον

Έτσι λοιπόν, καλείται μόλις δεύτερη αγωνιστική, να παίξει με την Μπαρτσελόνα χωρίς τρία βασικά εργαλεία της φετινής του ομάδας (Γκος, Σίκμα, ΜακΚίσικ).

Εκτός αυτών, ο Μουσταφά Φαλ θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, χωρίς ωστόσο να είναι σε 100% ετοιμότητα, εξαιτίας επίσης ενός τραυματισμού. Το γεγονός ότι ο Μιλουτίνοφ δε θα αναγκαστεί να παίξει 40 λεπτά, απέναντι στους Ισπανούς είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, όμως και πάλι εντοπίζεται πρόβλημα στη θέση 5.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε ήδη απώλειες στα επίσημα παιχνίδια της εντός συνόρων,

ενώ παρά τη νίκη της δεν έπεισε ιδιαίτερα, ούτε την πρώτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Θεωρητικά, έτσι όπως δείχνει να είναι η Μπαρτσελόνα μοίαζει να είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να μαζέψει μία νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο από το πάνω ράφι. Την ίδια στιγμή όμως, η εποχή μοιάζει ακατάλληλη για τον Ολυμπιακό λόγω των αρκετών τραυματισμών που υπάρχουν. Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρο πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να περιορίσουν τον γρήγορο ρυθμό της Μπαρτσελόνα. Ο Γκριμάου θέλει να παίξει κλασικό ισπανικό μπάσκετ, άρα οι παίκτες του Μπαρτζώκα είναι απαραίτητο να ελέγξουν, αρχικά, τα δικά τους λάθη και σε δεύτερη φάση να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι αυτοματισμοί τους, ουσιαστικά με δύο point guard τον Γουόκαπ και τον Λούντζη.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να περάσει τις συμπληγάδες αυτής της αγωνιστικής και της επόμενης διαβολοβδομάδας, θα έχει δείξει κομμάτι από τον ισχυρό του χαρακτήρα, θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που είχε πέρσι και θα μπορέσει να πορευτεί με ακόμα περισσότερα όπλα στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός,olybiakos