Ολυμπιακός: Έξω ο Μπρούμα, μέσα ο Εμβιλά

Ολυμπιακός: Έξω ο Μπρούμα, μέσα ο ΕμβιλάvkonstanΣάβ, 02/13/2021 - 20:35

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League (14/02, 19.30, NS1HD) με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για

το μεγάλο ντέρμπι.

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε τελικά ο Μπρούμα, καθώς επιμένουν οι ενοχλήσεις οι οποίες παρουσιάστηκαν στο ματς κυπέλλου με τον Άρη. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάν Εμβιλά. Η τελική απόφαση για την παρουσία του Γάλλου στην 20αδα του ντέρμπι θα ληφθεί αύριο, ωστόσο δεν είναι ιδιαιτέρως πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται στο ντέρμπι.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει τους Λαλά και Ανδρούτσο για το δεξί άκρο της άμυνας. 

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό. Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Μπρούμα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Εμβιλά. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 20:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα