Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη, που θα τους δώσει προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Επίσης, εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς βρίσκονται οι παίκτες, που δεν έχουν συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή

λίστα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με ένα 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όλα δείχνουν πως ο Τζολάκης θα καθίσει στην εστία των Πειραιωτών, με τους Ρέτσο και Κάρμο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ροντινέι και Ορτέγκα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Γιόβετιτς, Φορτούνης και Ελ Κααμπί θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να παραταχθεί με τον Λιβάκοβιτς στην εστία και τους Σογιουντσού και Ουστερβέλντε στο κέντρο της άμυνας. Οι Οασαγί–Σαμουέλ και Καντίογλου θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γιουκσέκ και Φρεντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Καχβετσί, Σιμάνσκι και Τάντιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Ελβετός, Σάντρο Σέρερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλεσάντρο Ντούντιτς, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία) και Λιονέλ Τσουντί (Ελβετία).

Keywords
Τυχαία Θέματα