Ολυμπιακός: Η «υπόθεση» στόπερ (poll)

Με την περίπτωση του νέου προπονητή να παραμένει σε πρώτο πλάνο και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός», ένα από τα ζητήματα που απασχολεί την ομάδα είναι η… επόμενη μέρα στα μετόπισθεν.

Ο Αντόνιο Κορδόν και ο τεχνικός που θα επιλέξει αναμένεται να αξιολογήσουν το βάθος σε αυτή τη θέση, το πόσοι παίκτες θα έρθουν και φυσικά, ποιοι θα αποχωρήσουν.

Άλλωστε τα πρώτα σενάρια για μεταγραφή έχουν αρχίσει εδώ και μέρες, με το όνομα του Λεάντρο Καμπρέρα να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στο προσκήνιο. Η λογική λέει πως θα αποκτηθεί δεδομένα ένας με δύο κεντρικοί

αμυντικοί, εφόσον αποφασιστεί και οριστικά να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε στο Ολυμπιακό απομένουν τέσσερις ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας. Ο λόγος για τους Αντρέα Ντόη, Παναγιώτη Ρέτσο, Οσεϊνού Μπα και Παπέ Αμπού Σισέ.

Με τον νέο προπονητή να θέλει να βάλει τη… δική του πινελιά, ένας (ίσως και δύο) εκ των τεσσάρων θα αποχωρήσει. Ήδη έχει αρχίσει η… καθιερωμένη φημολογία για τον Σισέ, για τον οποίο για άλλη μία μεταγραφική περίοδο θα «ακουστούν» πολλά σενάρια.

Όσον αφορά τους δύο Έλληνες αμυντικούς, προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και δύσκολα θα δουν την πόρτα της εξόδου…

Loading…
Keywords
Τυχαία Θέματα