Ολυμπιακός: «Καίει» του Ραφίνια

Ολυμπιακός: «Καίει» του ΡαφίνιαtbairaktΔευ, 02/01/2021 - 16:10

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, οι αφίξεις πιθανότατα τελείωσαν όχι όμως και οι αποχωρήσεις με το θέμα Ραφίνια να καίει.


Λίγες ώρες απέμειναν προκειμένου να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.


Ο Ολυμπιακός πιθανότατα δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική

προσθήκη.
Τις τελευταίες ώρες δεν παρατηρείται κινητικότητα στην πλατεία Αλεξάνδρας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος και Λαλά θα είναι το τρίπτυχο της χειμερινής μεταγραφικής «εσοδείας» για τους «ερυθρόλευκους».


Από την άλλη πλευρά πάντως δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για τις αποχωρήσεις.
Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές, έχουν αποτελέσει παρελθόν έχοντας περάσει την πόρτα του Ρέντη.
Βινάγκρε, Σισέ, Σουντανί, Μπρούνο, αποχώρησαν από το ρόστερ των Πειραιωτών. 


Για τον Μάξι Λοβέρα υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρασίνγκ Κλουμπ, χωρίς να έχει επέλθει όμως συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.
Ο Ούγκο Κάϊπερς λογικά θα παραμείνει παρά το ενδιαφέρον των Σπόρτινγκ Χιχόν και Σταντάρ Λιέγης.


 Αλλά το πρόσωπο που καίει δεν είναι άλλο από αυτό του Ραφίνια.


Μετά την απόκτηση του Κένι Λαλά, τις πολύ καλές εμφανίσεις του Ανδρούτσου σε θέση δεξιού μπακ, αλλά και την παρουσία του Ντρέγκερ, το δεξιό άκρο της άμυνας μοιάζει και είναι κάτι παραπάνω από πλήρης.


Ο Ραφίνια μοιάζει να περισσεύει, καθώς και δεν έχει θέλξει με την απόδοση του, αλλά από την άλλη έχει κι ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην ομάδα.
Φυσικά ο Βραζιλιάνος παίζει το παιχνίδι της αναμονής καθώς δεν πρόκειται ν’ αποποιηθεί εύκολα ένα τέτοιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.
Ούτε είναι εύκολο να βρεθεί ομάδα στην Ευρώπη αλλά και στην Βραζιλία για να το καλύψει.


Σε κάθε περίπτωση οι επαφές συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης ν’ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.
Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, οι αφίξεις πιθανότατα τελείωσαν όχι όμως και οι αποχωρήσεις με το θέμα Ραφίνια να καίει. Article publish on Δευ, 02/01/2021 - 16:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα