Ολυμπιακός: Με επιστροφές η αποστολή για το ντέρμπι

Με επιστροφές βασικών παικτών θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (21:00 Novasports Prime).

Οι Πρωταθλητές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι των “αιωνίων” και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία υπάρχουν αρκετές επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Οι Σισέ, Λαλά, Μασούρας, Όλεγκ,

Γκάρι Ροντρίγκες, Σωκράτης, Μαντί Καμαρά και Βατσλίκ επιστρέφουν στην αποστολή και κάποιοι απ’ αυτούς λογικά και στην 11άδα.
Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Φορτούνης, Μανωλάς και οι Μπα, Ονιεκούρου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης Εμβιλά, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον Παναθηναϊκό. / The squad players selected ahead of the match against Panathinaikos. #Olympiacos #slgr #Playoffs #Football #FootballGame​ #SquadList pic.twitter.com/khIeQbpQTV

Olympiacos FC (47) (@olympiacosfc) May 10, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα