Ολυμπιακός: Μέσα ο Χάμες, μέσα και ο Όλεγκ

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ δοκιμάζει πολλά στις προπονήσεις των ερθρολεύκων, ώστε να καταφέρει η ομάδα του να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον δικέφαλο.

Όπως είναι λογικό υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι αυτό που λέμε βασικοί και αναντικατάστατοι, όπως για παράδειγμα ο Πασχαλάκης, ο Ροντινέι και ο Χουάνγκ. Οι υπόλοιπες θέσεις όμως είναι ανοικτές και οι υποψήφιοι πολλοί. Στο κέντρο της

άμυνας η λογική λέει πως οι Μπα και Ντόι θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις της ΑΕΚ στον δικό τους χώρο. Δεξία, όπως προείπαμε ο Ρόντινέι, όμως αριστερά τα πράγματα παραμένουν ανοιχτά. Ο Ραμόν, όποτε έχει παίξει ήταν καλός, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, αλλά εδώ πρόκειται για παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θέλει να έχει και αμυντικά καλή παρουσία. Ίσως από εκείνη την πλευρά να θέλει να έχει… καλύτερη αμυντική παρουσία. Αυτό σημαίνει ο Μίτσελ ίσως επιλέξει τον Μολδαβό ως βασικό, ώστε να βοηθηθεί η ομάδα του στο ανασταλτικό της παιχνίδι. Εξάλλου ο Όλεγκ έκανε πολύ καλό ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας μπροστά του τον Κανός. Αυτόν αναμένεται να έχει και την Κυριακή στην OPAP Arena. Ο Ισπανός είναι εξαιρετικός σε όσα παιχνίδια έχει παίξει, έχει δώσει σημαντικές λύσεις, έστω κι αν με τον Παναθηναϊκό ήταν ο μοιραίος παίκτης με τις πολλές ευκαιρίες που έχασε.

Στη μεσαία γραμμή και στα αμυντικά χαφ, ο Εμβιλά δεν μπορεί να αγωνιστεί, όποτε πέραν του Χουάνγκ που δεν… βγαίνει, αναμένεται να παίξει δίπλα του ο Σαμασέκου, αν και δεν θα προκαλούσε έκπληξη και η παρουσία άλλου παίκτη, όπως αυτή του Κασάμι. Εξάλλου δοκιμάστηκε στην θέση αυτή μέσα στην εβδομάδα.

Μπήκαν Χάμες και Γκάρι

Μπροστά από τον Ιμπόμ και τον… παρτενέρ του, ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα. Όμως ο Χάμες Ροντρίγκες προπονείται πλέον κανονικά και η παρουσία του στην αποστολή μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Όχι όμως και η παρουσία του στην αρχική 11άδα κι αυτό, πέρα του ότι ο Φορτούνης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γιατί βρίσκεται εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Δεξιά στην επίθεση οι υποψήφιοι είναι δύο ο Μπιέλ, που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος, όπως και ο Χάμες, προπονείται πλέον κανονικά. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Βαλμπουενά, αλλά ως αλλαγή.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπακαμπού, αν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ.

Περισσότερα και με πιο ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε αύριο μετά το πέρας και της τελευταίας προπόνησης των ερυθρολεύκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα