Ολυμπιακός: Μέσα ο Εμβιλά με Αϊντχόφεν

Ολυμπιακός: Μέσα ο Εμβιλά με Αϊντχόφεν vkonstanΤετ, 02/17/2021 - 21:21

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (18/02) με την PSV στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη φάση των 32 του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή στους ποδοσφαιριστές του συμπεριλαμβάνοντας τον Γιάν Εμβιλά στα πλάνα του, μετά την απογευματινή προπόνηση και αφού πήρε το "πράσινο φως" από το ιατρικό επιτελείο. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα ή πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Απλά έγινε το πρώτο βήμα!

Ο Μπρούμα είναι επίσης στην αποστολή της ομάδας από την οποία απουσιάζει μόνο ο τιμωρημένος Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Γιάν Εμβιλά Μπρούμα Αϊντχόφεν Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Γιάν Εμβιλά στην αποστολή για το ματς με τους Ολλανδούς. Κανονικά και ο Μπρούμα. Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 21:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα