Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός είναι η ευκαιρία του Μαντί

Η ανακοίνωση της αποστολής της Γουινέας από την ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας δεν αποτέλεσε “κεραυνό εν αιθρία”, εξαιτίας της μη συμμετοχής του Μαντί Καμαρά σ’ αυτή. O 24χρονος μέσος διάγει την πιο ρηχή αγωνιστικά σεζόν του στον Ολυμπιακό και οι ισορροπίες στη μεσαία γραμμή έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας των μέτρων επιδόσεων του. Πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς στο 4-2-3-1 έχει ως πρώτη επιλογή τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ως συμπαραστάτη του Γιάν Εμβιλά. Αν υπολογίσουμε πως ο Αγκιμπού

δεν βγαίνει απ’ την ενδεκάδα, το 4-3-3 έχει πραγκωνιστεί, όπως και η τριπλή παρουσία Μαντί, Μπουχαλάκη, Εμβιλά στην ενδεκάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φτάσει στο σημείο να εκφράσει δημόσια την άποψη του για την κατάσταση του Μαντί Καμαρά και αυτό κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρη την εικόνα. Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διακρίνει από τα μισά της προηγούμενης σεζόν μια διαφορά στη συμπεριφορά και την παρουσία του Καμαρά εντός αγωνιστικού χώρου. Πλέον η κατάσταση δεν μπορεί να μείνει στη σκιά και τα λόγια του Μαρτίνς είναι χαρακτηριστικά: “Η δουλειά είναι η απάντηση για τον Μαντί Καμαρά. Να δουλέψει πιο καλά και περισσότερο”.

Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι για τον Μαντί. Κι αυτό γιατί θα κληθεί να βρει και πάλι τον εαυτό του και τη θέση του στα κύρια πλάνα του προπονητή, πριν από τη σειρά αγώνων με την Αταλάντα, που μπορούν να εκτοξεύσουν ξανά τη μετοχή του στα ουράνια! Ο Καμαρά οφείλει να δεχτεί την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή ως ένα μάθημα για την καριέρα του. Όσο πιο σωστά αναγνώσει την αποχή του από τα γήπεδα της Αφρικής, τόσο πιο πολύ θα ωφεληθεί ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα