Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι τώρα θα δείξει την αξία του

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία “ταμείου” σχετικά με τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν και η διοίκηση των Πειραιωτών αναλύει τα δυνατά και αδύναμα σημεία κάθε παίκτη που αποκτήθηκε. Παράλληλα εξετάζεται αν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση κάθε παίκτη. Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν ευχάριστα είναι ο Ροντινέι, παρά τα σκαμπανεβάσματα του.

Στον 31ετών Βραζιλιάνο φουλμπακ πιστώνεται η ταχύτατη προσαρμογή

στο νέο περιβάλλον, αν και ποτέ στην καριέρα του δεν είχε αγωνιστεί εκτός Βραζιλίας. Ο Ροντινέι ήρθε “ψημένος” και τα έδωσε όλα, σαν να ήταν από χρόνια μέλος της ομάδας. Αυτό ήταν δίκοπο μαχαίρι για τον Ροντινέι, καθώς μπορεί γρήγορα να έδειξε σημαντικά δείγματα της ποιότητας του, ωστόσο παράλληλα δέχτηκε σφοδρή κριτική όταν έκανε αγωνιστική “κοιλιά” (κάτι που ήταν αναμενόμενο, λόγω της πολύμηνης αγωνιστικής δραστηριότητας).

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 κι έτσι ο Ροντινέι θα μπει στην ερχόμενη σεζόν με διάθεση ν’ αποδείξει την πραγματική του αξία, χωρίς κανένα άγχος, κανένα πνευματικό ή σωματικό βαρίδι. Ο Ροντινέι αυτές τις ημέρες ξεκουράζετα και απολαμβάνει τις “δάφνες” απ’ τη διάκριση του απ’ το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, μέσω του οποίου αναδείχηκε ως ένα απ’ τους δέκα ποιοτικότερους ντριμπλέρ «φουλ μπακ» στον κόσμο.

Ο Ροντινέι μπορεί σε μέρος των πλέι οφ να προβλημάτισε με την παρουσία και την πνευματική του συγκέντρωση σε υψηλών απαιτήσεων ματς, όμως το αγωνιστικό φινάλε και οι εμφανίσεις του στα ματς με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσαν τους λόγους για τους οποίους προτιμήθηκε. Πάνω σ’ αυτά τα ματς καλείται να εμπεδώσει τον ρόλο του στην ομάδα για τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα