Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Μετά το 0-0 στο Μπακού και το ματς με την Κάραμπαγκ, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“.

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ με δηλώσεις που έκανε τόνισε πως έχει κατασταλάξει στον τερματοφύλακα που θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Δευτέρας, ενώ αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει η ομάδα του να συνεχίσει με νίκες στη Super League αποκτώνοντας αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και σίγουρα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα παρατάξει ενδεκάδα με τους πιο φορμαρισμένους παίκτες.

Με βάση όσα δοκίμασε ο Μίτσελ στα βασικά πλάνα του θα επιστρέψει ο Μακαμπού που έχει βρει δίχτυα στα ματς με Ατρόμητο και ΟΦΗ, ενώ περιμένει την προπόνηση της Κυριακής για να δει κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζει στον Άβιλα με δεδομένο ότι είναι off για τη συγκεκριμένη θέση και ο Βρσάλικο.

Η λογική λέει πως ο Μπα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Ντόι, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ μόλις τρεις “γεμάτες” προπονήσεις έχει κάνει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που θα μείνει πιθανότατα στον πάγκο.

Γενικώς, δεν είναι όλες οι θέσεις και οι σκέψεις του Μίτσελ ξεκάθαρες για το ντέρμπι με κάθε αμφιβολία να ξεκαθαρίζει στην προπόνηση της Κυριακής, όταν ο Ισπανός διαπιστώσει και τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα