Ολυμπιακός: “Παιχνίδια” με τη βροχή στο Μιλς (video)

Η προετοιμασία συνεχίζεται στο Τιρόλο της Αυστρίας για τον Ολυμπιακό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κάλεσε τους παίκτες του στο γήπεδο του “Volders SportsPlatz” για απογευματινό πρόγραμμα. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές στο ξεκίνημα της προπόνησης, καθώς οι ουρανοί “άνοιξαν” και για περίπου 15-20 λεπτά έπεσε αρκετό νερό στο γήπεδο. Οι προπονητές φυσικής κατάστασης Βίκτορ Ναδάλες και Χρήστος Μουρίκης πραγματοποίησαν μέρος της προθέρμανσης σε στεγασμένο χώρο και στη συνέχεια οι παίκτες πέρασαν στο γήπεδο.

Προς ευχαρίστηση όλων, ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του και το πρόγραμμα συνεχίστηκε πιο ομαλά. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φρόντισε ν’ αλλάξει τον ρυθμό και τις εικόνες της προπόνησης και έστησε μαζί με τους συνεργάτες του, “παιγνιώδεις” σταθμούς. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τεχνική, την κιναίσθηση και τον έλεγχο της μπάλας σε κλειστούς χώρους, αλλάζοντας σταθμούς σε ποδοβόλει, παιχνίδι σε μικρά τέρματα και άλλα παιχνίδια. Ήταν ο ιδανικός τρόπος αποφόρτισης απ’ τη χθεσινή ημέρα ταξιδιού και το έντονο πρωινό πρόγραμμα.

Το… beef Λιάτσου – Ελ Αραμπί

Δεν έλειψαν οι κόντρες στις παραπάνω ασκήσεις και ο νεαρός Χρήστος Λιάτσος ξεχώρισε για τη διάθεση του, καθώς τα… έβαλε με τον “παλιό” Γιουσέφ Ελ Αραμπί για μια χαμένη μπαλιά. Κάπου εκεί επενέβη ο διαιτητής Αλέξανδρος Πασχαλάκης, για να δώσει την μπάλα στον Λιάτσο (βέβαια απάρτιζαν ομάδα οι δυο τους) και να πειράξει με τη σειρά του τον Μαροκινό φορ σε αρκετά ευχάριστο κλίμα.

Το novasports.gr και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος βρίσκονται στο Μιλς της Αυστρίας και θα σας παρέχουν ενημέρωση για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και κάλυψη των φιλικών αναμετρήσεων των Πειραιωτών στο Τιρόλο. Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα