Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η σφραγίδα Τζόρτζεβιτς (vid)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η σφραγίδα Τζόρτζεβιτς (vid)iprintezΠαρ, 11/20/2020 - 21:31

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία στα ντέρμπι των “αιωνίων¨ αντιπάλων, αγωνιζόμενος και με την πράσινη και με την κόκκινη φανέλα. Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας, πέραν των εξαιρετικών αποκρούσεων που διαμόρφωσαν αποτελέσματα, έχει πιάσει πέναλτι σε ντέρμπι και για τις δύο ομάδες, το 2001 και το 2008, με εκτελεστές τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Νικοπολίδης στις 4 Μαρτίου του 2001, σε αναμέτρηση

στο Ολυμπιακό Στάδιο απομάκρυνε ως πορτιέρε του Παναθηναϊκού τη μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι του σπεσιαλίστα Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του (το ματς στο σημείο της επέμβασης ήταν στο 0-0). Ο Νικοπολίδης  έμοιαζε ανίκητος.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, στο 69', το ντέρμπι κρίθηκε από μία βραζιλιάνικη ενέργεια του Ζιοβάνι με ντρίπλες και ασίστ και ένα υπέροχο τελείωμα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Τζόλε μπορεί να έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, αλλά ήταν ο ποδοσφαιριστής που νίκησε με καταπληκτικό γκολ τον Νικοπολίδη σε μια συγκλονιστική μονομαχία σε ντέρμπι.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η σφραγίδα Τζόρτζεβιτς Submitted by antoniamath11 on Παρ, 11/20/2020 - 21:10 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/DJORTZEVIC_2001.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Τζόλε μπορεί να έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, αλλά ήταν ο ποδοσφαιριστής που νίκησε με καταπληκτικό γκολ τον Νικοπολίδη σε μια συγκλονιστική μονομαχία σε ντέρμπι. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Τζόλε μπορεί να έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, αλλά ήταν ο ποδοσφαιριστής που νίκησε με καταπληκτικό γκολ τον Νικοπολίδη σε μια συγκλονιστική μονομαχία σε ντέρμπι. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 21:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα