Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ανατροπή με δύο γκολ Κωνσταντινίδη! (vid)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ανατροπή με δύο γκολ Κωνσταντινίδη! (vid)npiliosΤετ, 01/27/2021 - 08:16

Στις 16 Οκτωβρίου του 2005 ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο διπλό στο Καραϊσκάκη με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Παντελή Κωνσταντινίδη που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, αλλά και τον Σικαμπάλα ο οποίος με μαγικές ενέργειες έστρωσε το δρόμο.

Όπως και δύο χρόνια νωρίτερα στη

Ριζούπολη, έτσι και αυτή η νίκη του ΠΑΟΚ ήρθε με ανατροπή.

Το σκορ για τους ερυθρόλευκους άνοιξε ο Γιάγια Τουρέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο ο Παντελής Κωνσταντινίδης με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών έφερε το ματς τούμπα.

Πρώτα στο 66ο λεπτό και μετά στο 71ο από ισάριθμες ασίστ πάρε-βάλε του Σικαμπάλα. Έτσι έσπασε και το αήττητο του Ολυμπιακού στο νεότευκτο Καραϊσκάκη.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ανατροπή με δύο γκολ Κωνσταντινίδη! Submitted by npilios on Τρί, 01/26/2021 - 17:14 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_PAOK_05_06_ANATROPI_ME_SIK… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Παντελής Κωνσταντινίδης χάρισε την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο νέο Καραϊσκάκη, η οποία ήταν και η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο νεότευκτο γήπεδό του. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Παντελής Κωνσταντινίδης χάρισε την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο νέο Καραϊσκάκη, η οποία ήταν και η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο νεότευκτο γήπεδό του. Article publish on Τετ, 01/27/2021 - 08:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα