Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μια λάτιν πεντάρα (vid)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μια λάτιν πεντάρα (vid)npiliosΤρί, 01/26/2021 - 23:00

Με έναν "σεληνιασμένο" Ριβάλντο να κάνει ό,τι θέλει με τη μπάλα στα πόδια και με τους Τζιοβάνι και Καστίγιο να ακολουθούν, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ντέρμπι που έγινε ποτέ στο νέο Καραϊσκάκη απέναντι στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με σκορ 5-1.

Μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 4-0 από το πρώτο ημίχρονο,

που ουσιαστικά έβαζε τέλος στο ματς πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τζιοβάνι, για να αναλάβει στη συνέχεια ο Ριβάλντο.

Πρώτα στο 13' από σέντρα του Οκκά κατέβασε με το στήθος και εκτέλεσε με το δεξί, εν συνεχεία στο 26' από σέντρα του Τζόρτζεβιτς με πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-0 και τέλος στο 44' κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζόρτζεβιτς για το 4-0.

Ο Σαλπιγγίδης μείωσε στο 65' με τον Ολυμπιακό να έχει κατεβάσει στροφές, τις οποίες ανέβασε ξανά η είσοδος του Καστίγιο. Το γκολ που πετυχαίνει ο Ουρουγουανός μετά από επτά πάσε με Ριβάλντο και Τζιοβάνι πέρασε στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μια λάτιν πεντάρα Submitted by npilios on Τρί, 01/26/2021 - 17:05 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_PAOK_04_05_LATIN_5ARA.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-0 του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο κινούμενος σε latin ρυθμούς, με το τελικό 5-1 να είναι απλά το αποτέλεσμα του αγώνα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-0 του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο κινούμενος σε latin ρυθμούς, με το τελικό 5-1 να είναι απλά το αποτέλεσμα του αγώνα. Article publish on Τρί, 01/26/2021 - 23:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα