Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Όταν ο Ανατολάκης "πλήγωσε" τον Μπάγεβιτς (vid)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Όταν ο Ανατολάκης "πλήγωσε" τον Μπάγεβιτς (vid)npiliosΤρί, 01/26/2021 - 17:14

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συνδέθηκε με τα πρώτα χρόνια της κυριαρχίας του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα "ερυθρόλευκα πέτρινα χρόνια". Για τον λόγο αυτό στο μεγάλο λιμάνι τιμούν τον Βόσνιο τεχνικό.

Ωστόσο το ποδόσφαιρο τα έφερε έτσι που ο Μπάγεβιτς θα τίθετο αντιμέτωπος του Ολυμπιακού

ως προπονητής του ΠΑΟΚ στο ματς της σεζόν 2000-01 για πρώτη φορά μετά τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησε με τους Πειραιώτες.

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν σε κόσμια επίπεδα και συνοδευμένη από χειροκρότημα όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για να καθίσει στον πάγκο του.

Ωστόσο το παιχνίδι για την ομάδα του δεν στέφθηκε από επιτυχία και γι' αυτό υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Ανατολάκης που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης "στεναχωρώντας" τρόπον τινά τον πρώην προπονητή του.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Όταν ο Ανατολάκης "πλήγωσε" τον Μπάγεβιτς Submitted by npilios on Τρί, 01/26/2021 - 13:34 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_PAOK_00_01_O_ANATOLAKIS_PL… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Γιώργος Ανατολάκης έκρινε το ντέρμπι της σεζόν 2000-01 απέναντι στον ΠΑΟΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς που επέστρεψε καταχειροκροτούμενος στο ΟΑΚΑ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Γιώργος Ανατολάκης έκρινε το ντέρμπι της σεζόν 2000-01 απέναντι στον ΠΑΟΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς που επέστρεψε καταχειροκροτούμενος στο ΟΑΚΑ. Article publish on Τρί, 01/26/2021 - 17:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα