Ολυμπιακός: “Παράνοια” για ένα εισιτήριο! Ενημερώνονται οι τυχεροί!

Πάνω από το 90% των κατόχων διαρκείας των φιλάθλων του Ολυμπιακού έκανε αίτηση στην ΠΑΕ για ένα εισιτήριο ενόψει του τελικού του Conference League με την Φιορεντίνα. Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ άρχισε σήμερα να ενημερώνει τους τυχερούς οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν το “μαγικό” τους χαρτάκι. Οι υπόλοιποι ζουν με την αγωνία καθώς δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις στα mail. Καλό θα ήταν οι αιτούντες

να κοιτάξουν και στα spam τους (ανεπιθύμητα) καθώς μπορεί αυτομάτως να έχει πάει εκεί το απαντητικό mail.

Από εκεί και πέρα επικρατεί μια καλώς εννοούμενη παράνοια για ένα εισιτήριο, καθώς τα 9000 που έχει στην κατοχή του ο Ολυμπιακός θα εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού. Άπαντες ψάχνουν από όπου μπορούν να βρουν, ρωτώντας γνωστούς, εταιρίες, ψάχνοντας σε ιστοσελίδες διαδικτύου σχετικές με αγορές και μεταπωλήσεις εισιτηρίων, ενώ κάποιοι ψάχνουν και από τα εισιτήρια που έχει στην διάθεσή της η Φιορεντίνα. Ωστόσο οι Ιταλοί έχουν κλειστή την πλατφόρμα τους για ελληνικά και κυπριακά ΑΦΜ, οπότε αυτό αφορά κυρίως Έλληνες που εργάζονται στο εξωτερικό.

Πρόκειται για το πιο ιστορικό ματς του Ολυμπιακού και είναι λογικό να υπάρχει αυτή η φρενίτιδα από τον κόσμο της ομάδας. Κάποια εισιτήρια στη διάθεσή της έχει και η ΕΠΟ για τα οποία ήδη ρώτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το που και πως θα προμηθευτούν. Διαφορετικά όπως έχει ενημερώσει ο Δήμος Πειραιά, θα στηθούν τρεις γιγαντοοθόνες για να δείξουν το παιχνίδι, ενώ χαμός αναμένεται να γίνει και σε μαγαζιά εστίασης σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα