Ολυμπιακός: Περιμένει την απάντηση του Παπασταθόπουλου

Ολυμπιακός: Περιμένει την απάντηση του ΠαπασταθόπουλουtnalΚυρ, 01/17/2021 - 09:52

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα περιμένει τις προσεχείς ημέρες την απάντηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση των “ερυθρολεύκων” είναι αρκετά δελεαστική και συγκριτικά με τα ελληνικά δεδομένα θεωρείται εξαιρετική.

Ο 32χρονος παίκτης έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στο εξωτερικό και μόνο αν δε βρεθεί κάτι από την ξένη αγορά, θα μπει σε διαδικασία για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παπασταθόπουλος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπέτις, Νάπολι, Τζένοα και Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο να περιμένει πρόταση από τη Λίβερπουλ. Η πλευρά των “ερυθρολεύκων” θεωρεί πως θα έχει τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση που ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποφασίσει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα περιμένει τις προσεχείς ημέρες την απάντηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 09:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα