Ολυμπιακός: Πόσα ονόματα χωράνε στη μαρκίζα; (pics & vids)

Ολυμπιακός: Πόσα ονόματα χωράνε στη μαρκίζα; (pics & vids)vkonstanΔευ, 04/05/2021 - 09:11

Ήταν ένα απόγευμα που κανείς στον Ολυμπιακό δεν περίμενε εύκολο. Η δοκιμασία απέναντι στην αποδεκατισμένη πνευματικά ΑΕΚ είναι πάντα ένα σπουδαίο ντέρμπι και είτε μπορεί να σε απογειώσει, είτε μπορεί να σε κάνει να προσγειωθείς απότομα στην πραγματικότητα.

Αυτή ήταν ακριβώς η προσέγγιση του Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του εφάρμοσαν νοοτροπία ψυχρού εκτελεστή στο πρώτο ημίχρονο με την "Ένωση". Οι οιωνοί ήταν καλοί για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος χαμογέλασε όταν εξακρίβωσε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ. Ήταν ξεκάθαρο πως θα ευνοηθεί η καλύτερη ομάδα. Οι καρποί της ομοιογένειας και της χημείας μεταξύ των μονάδων του Ολυμπιακού όλοι γνωρίζουν εδώ και καιρό πως είναι εύγευστοι. Αυτό που προκύπτει επίσης είναι οι ολοένα περισσότεροι πρωταγωνιστές από παιχνίδι σε παιχνίδι, είτε ταυτόχρονα σε ένα ματς. 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/GOALS_AEK-OLYMPIAKOS_4-4-21.mp4190702904/04/2021 22:16AEK - Ολυμπιακός: 1-5 (γκολ)Ο "άχαστος" Μασούρας!

Άκουσε πολλά για τη χαμένη ευκαιρία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ, όμως ο Έλληνας μέσος κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Κλείνει τα αυτιά, δουλεύει, συγκεντρώνεται! Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ υπήρχε παντού ένας Μασούρας, όπως μαρτυρά και το heat map.

Σκόραρε με κίνηση από αριστερά και σαν "ψευτοεννιάρι" από ασίστ Χολέμπας και Ελ Αραμπί. Ο Μασούρας έφτασε τα 12 γκολ στη σεζόν και πλέον είναι δεύτερος σκόρερ των "ερυθρόλευκων" μαζί με τον Αχμέντ Χασάν. Όλα αυτά χωρίς να συμπληρώσει 90λεπτο μετά τις 13 Δεκεμβρίου! O Ολυμπιακός του Μαρτίνς μόνο χαμογελάει όταν σκοράρει ο Μασούρας, καθώς έχει πετύχει 27 γκολ σε 20 νίκες των Πειραιωτών. Πότε σε ήττα ή ισοπαλία.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα