Ολυμπιακός: Προπονήθηκε και παίζει ο Σωκράτης!

Ο Μίτσελ μετά το ματς με τη Λαμία αποκόμισε δύο προβληματισμούς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/02, 20.30, MC LIVE Novasports.gr). Ο Γκάρι Ροντρίγκες βγήκε νοκ-άουτ με θλάση για περίπου δέκα ημέρες και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ένιωσε ένα μυϊκό σφίξιμο. Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός είχε μεγάλη διάθεση ν’ αγωνιστεί στο συγκεκριμένο

ματς υψηλής αγωνιστικής και ψυχολογικής σημασίας με τους “πράσινους”. Το εξέφρασε απ’ την πρώτη στιγμή στον Μίτσελ και τους οικείους του. Βέβαια το ιατρικό επιτελείο τον… φρέναρε, καθώς γιατροί και φυσιοθεραπευτές των πρωταθλητών ήθελαν να ελέγξουν απόλυτα την ετοιμότητα του και ο πιο αξιόπιστος κριτής ήταν η σημερινή προπόνηση (22/02).

Ο Σωκράτης μετά τη χθεσινή συντηρητική προσέγγιση του σφιξίματος, πάτησε σήμερα χορτάρι στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και έδειξε πως βρίσκεται στην κατάσταση που απαιτείται για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ εν όψει Σαββάτου. Ο Σωκράτης γνωρίζει άριστα τα όρια του σώματος του και κατάλαβε άμεσα πως είναι έτοιμος για το “clasico”. Η ικανοποίηση για τον Ισπανό τεχνικό είναι μεγάλη, καθώς υπολογίζει στην εμπειρία του Σωκράτη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα συναντηθεί με τον ανεβασμένο Ουσεϊνού Μπα στο κέντρο της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα