Ολυμπιακός: “Πρόβα” play off απ’ τον Μίτσελ!

Ο Ολυμπιακός θέλει στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League να ψαλιδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά απ’ την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η ΑΕΚ με 59 βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 53 και γνωρίζουν πολύ καλά πως το ενδεχόμενο ήττας θα τους αφήσει πολύ πίσω, λίγες μέρες πριν το

ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος των play off. Ο Μίτσελ έχει κατασταλάξει στο πλάνο που θ’ ακολουθήσει στο ματς με την ΑΕΚ (12/03, 19.00, MC LIVE Novasports.gr) και η αλήθεια είναι πως έχει εδώ και ημέρες συμφιλιωθεί με τις σημαντικές απουσίες των Εμβιλά και Παπασταθόπουλου, αλλά και την αργή επάνοδο του Χάμες σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτηρίζεται απ’ την υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτή θέλει να περάσει στους παίκτες του, ανεξαρτήτως διαθέσιμων προσώπων.

“Εφεδρεία πολυτελείας” θα είναι ο Χάμες. ΠΗΓΗ: In Time SportsΤο πλάνο της ενδεκάδας

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ένα ερωτηματικό απομένει και αυτό έρχεται απ’ τα άκρα της μεσαίας γραμμής. Ας τα πάρουμε όλα απ’ την αρχή. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω απ’ την εστία. Στο δεξί άκρο θα επανέλθει ο Ροντινέι, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα σταθούν οι Μπα και Ντόη. Στο αριστερό άκρο φαβορί είναι ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος μπορεί να δώσει σημαντικές αμυντικές βοήθειες και είναι πιο συγκεντρωμένος στο ανασταλτικό πλάνο απ’ τον Ραμόν. Στη μεσαία γραμμή ο Σαμασέκου θα πλαισιώσει τον Ιν Μπομ. Επιτελικά θα δράσει ο Φορτούνης και στη δεξιά πλευρά θα βρεθεί ο Μπιέλ. Στην αριστερή το προβάδισμα έχει ο Κανός, ωστόσο και ο Μασούρας έχει σημαντικές πιθανότητας να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Μπακαμπού.

Έτσι θα εκτοπίσει τον Κανός ο Μασούρας. ΠΗΓΗ: In Time SportsΤα “νήματα” που συνδέουν Κανός και Μασούρα!

Η παρουσία του Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας, χαρίζει την ευχέρεια στον Μίτσελ να χρησιμοποιήσει τον Κανός, ωστόσο αν προτιμήσει τον Ραμόν για πίσω αριστερά, θα βρεθεί ο Μασούρας μπροστά του, καθώς ο Έλληνας μέσος μπορεί να βοηθάει περισσότερο στη διατήρηση του ρυθμού και να δίνει βοήθειες στην άμυνα. Η εμπειρία του Μασούρα κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία έχει αντιμετωπίσει 24 φορές στην καριέρα του, προφανώς δεν είναι ένα αμελητέο στοιχείο για τον Μίτσελ.

Ο Μίτσελ “τελείωσε” τις κουβέντες για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time SportsΠρόβα τζενεράλε στην “OPAP Arena”

Για τον Μίτσελ το συγκεκριμένο ματς θέλει να αποτελέσει την απαρχή ενός νέου προφίλ από πλευράς Ολυμπιακού στα ντέρμπι. Ο Ισπανός επιθυμεί η ομάδα του να μπει με διαφορετικό αέρα και διάθεση στα play off κι έτσι το ματς στην “OPAP Arena” είναι η τελευταία πρόβα. Το 3-0 του κυπέλλου έχει αναλυθεί και έχει… ξεχαστεί. Στο αυριανό (12/03) ντέρμπι όλα ξεκινούν απ’ το “μηδέν” για τον Ολυμπιακό. Τα λόγια του Μίτσελ όλες αυτές τις ημέρες προς τους παίκτες του είναι ξεκάθαρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα