Ολυμπιακός: Ροτέισον με… μέτρο στον Βόλο

Τα Play Offs αρχίζουν και ο Ολυμπιακός καλείται να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του με αντίπαλο τον Βόλο.

Οι ερυθρόλευκοι στο προηγούμενο πέρασμά τους από την πόλη της Μαγνησίας ήταν άκρως εντυπωσιακοί, επικρατώντας με άνεση και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό, γνωρίζουν πολύ καλά οι πρωταθλητές, πως μπορεί να αποτελέσει παγίδα για το ματς της Κυριακής, καθώς ο Βόλος

είναι μία απρόβλεπτη ομάδα που σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστική και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Λογικό είναι ο Μίτσελ να θέλει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, αλλά και να δώσει χρόνο σε άλλους που έρχονται από τραυματισμό ώστε να μπουν σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Επίσης ας μην ξεχνάμε πως έχει και αναγκαστικές απουσίες, όπως του τιμωρημένου Χουάνγκ, του επίσης τιμωρημένου Μπιέλ, αλλά και του τραυματία Εμβιλά.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθεί ο παίκτης που θα παίξει δίπλα στον Σαμασέκου, με τα σενάρια να είναι πολλά, από τον Κασάμι και τον Ρέτσο, μέχρι τον Ανδρούτσο.

Επόμενη κίνηση που αναμένεται να φανεί αν θα γίνει, η λογική λέει ναι, είναι αυτή της…τράμπας του Φορτούνη με τον Χάμες. Ο Έλληνας μέσος ήταν από τους κορυφαίους στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, ενώ ο Χάμες προέρχεται από τραυματισμό και απουσία ενός μηνα. Ο Κώστας Φορτούνης έχει ανάγκη από ξεκούραση και ο Χάμες από παιχνίδια. Ο Κολομβιανός μάλιστα θα είχε μπει στο ντέρμπι με τον δικέφαλο αν δεν είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα ο Μπιέλ, με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα σχέδια του Μίτσελ. Έτσι θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Χάμες θα ξεκινήσει το ματς.

Αλλο ερωτηματικό είναι ο αντικαταστάτης του Μπιέλ που μοιάζει λογικά να θεωρείται σίγουρο πως θα είναι ο Μασούρας, ενώ τέλος με ει να δούμε ποιος θα είναι ο σέντερ φορ, με τον Μπακαμπού να δείχνει και πάλι φαβορί.

Keywords
Τυχαία Θέματα