Ολυμπιακός: Στην αγορά για εξτρέμ, στο στόχαστρο ο Χάιμε (video)

Ο Ολυμπιακός μετά τις μεταγραφές των Ιμπόρα, Κίνι και Φρέιρε κλείνει σταδιακά τις ανάγκες του ρόστερ. Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν καταλήξει σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις θέσεις του εξτρέμ και του επιθετικού, με τους Πειραιώτες να προτίθενται ν’ αποκτήσουν περισσότερους από έναν παίκτες στις παραπάνω θέσεις. Σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται

σε διαπραγματεύσεις με τη Φαμαλικάο για την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού Ιβάν Χάιμε, ο οποίος κυρίως καλύπτει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να συνδράμει ως επιτελικός μέσος, αλλά και στο δεξί άκρο.

Το συμβόλαιο του με τη Φαμαλικάο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 33 ματς, μετρώντας 11 γκολ και 5 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Μάλαγα (γεννήθηκε στην πόλη της Ανδαλουσίας το 2000) και φοράει τη φανέλα της Φαμαλικάο από το 2020, με 82 συμμετοχές, 17 γκολ και 11 ασίστ. Τον ποδοσφαιριστή παρακολουθούν κι άλλοι σύλλογοι, κυρίως απ’ την Ισπανία και αυτό το γεγονός κάνει την απόκτηση του δύσκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα