Ολυμπιακός: Τα εξήγησε ωραία ο Μαντί

Ολυμπιακός: Τα εξήγησε ωραία ο ΜαντίvkonstanΤετ, 01/27/2021 - 12:08

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ζει στον... πλανήτη Παπασταθόπουλου τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο στο αγωνιστικό σκέλος κανείς δεν προσπερνάει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19.30, NS1HD). Οι "ερυθρόλευκοι" με την άνεση που τους παρέχει το +12, μπορούν να προσεγγίσουν το ματς χωρίς

άγχος, ωστόσο το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη. 

Ο Μαντί Καμαρά μετά το φινάλε του ματς στο Περιστέρι είπε πως είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν για να το αφιερώσουν στον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Αυτόματα ο Καμαρά εξήγησε πως πρόκειται για ένα αγωνιστικό ορόσημο και υπογράμμισε τη σημασία του αποψινού ντέρμπι για τους Πειραιώτες. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο από τις 22 Οκτωβρίου 2017, την ώρα που ο Μαρτίνς δεν έχει πανηγυρίσει επί του "δικεφάλου του Βορρά" στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Προφανώς οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να πάρουν το ματς σαν "προσωπική υπόθεση", ωστόσο τα λόγια του Μαντί Καμαρά, προϊδεάζουν για τη διάθεση να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα οι Πειραιώτες έχασαν ένα ημίχρονο, έχοντας ίσως παρασυρθεί από ποδοσφαιρικό ναρκισσισμό, όμως απόψε τα πράγματα είναι πιο απλά. 

Ο πιο αποτελεσματικός, ο πιο κυνικός θα πάρει το τρίποντο που στην οικονομία της σεζόν, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, σε όποια πλευρά καταλήξει. Όμως τα ψυχολογικά οφέλη θα είναι πολλαπλά για τον νικητή. Το αποτέλεσμα της Τούμπας ήταν διδακτικό για τον Πέδρο Μαρτίνς και για την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιορίσει τα άκρα του ΠΑΟΚ, καθώς από εκεί προήλθαν τα περισσότερα προβλήματα στο προ ημερών ντέρμπι. Επίσης η υπεροχή στις στατικές φάσεις είναι κομβική για την κατάκτηση της νίκης, με τους Πειραιώτες να υποτιμούν ίσως στο περασμένο ματς, τον ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Μπα οι στόπερ. Ο Ρέαμπτσιουκ αριστερό μπακε, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ανδρούτσο στο δεξί άκρο της άμυνας και φυσικά τον Φορτούνη ως επιτελικό στο 4-2-3-1 του Μαρτίνς, με Μπρούμα, Βρουσάι στις πτέρυγες και Ελ Αραμπί στην κορυφή. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Μαντί Καμαρά έχει δώσει εδώ και τρεις μέρες τον παλμό του ντέρμπι με τα λόγια του. Article publish on Τετ, 01/27/2021 - 12:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα