Ολυμπιακός: Τα φετινά γκολ του Ρέμπτσιουκ (vids)

Ολυμπιακός: Τα φετινά γκολ του Ρέμπτσιουκ (vids)vkonstanΔευ, 12/21/2020 - 20:45

Ο Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε επίσημα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ το θέμα της μεταγραφής του αριστερού μπακ, καθώς δήλωσε πως ο Ρούμπεν Βινάγκρε θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει

πως οι Πειραιώτες θα μείνουν με τον Χοσέ Χολέμπας, μέχρι να έρθει νέο μέλος στον πειραϊκό σύλλογο. Για το αριστερό άκρο του Ολυμπιακού έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα από το περασμένο καλοκαίρι με τους Ματέους Ρέις και Μιγκέλ Τράουκο να έρχονται πιο κοντά στο να φορέσουν την "ερυθρόλευκη" φανέλα. 

Οι δυσκολίες της μεταγραφής

Ο Ολυμπιακός εξετάζει ακόμα μια περίπτωση, αυτή του 22χρονου Μολδαβού της Πάκος Φερέιρα, Όλεγκ Ρέμπτσιουκ. Ο αριστερός μπακ της πορτογαλικής ομάδας έρχεται από μια γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με 26 ματς, ενώ και φέτος μετράει δέκα συμμετοχές και δύο γκολ. Το συμβόλαιο του με την Πάκος ολοκληρώνεται το 2023 και όπως προκύπτει οι Πορτογάλοι θα πρέπει να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι οικονομικά για να τον παραχωρήσουν, καθώς πρόκειται για έναν βασικό ποδοσφαιριστή του ρόστερ. 

Τα γκολ του Ρέμπτσιουκ

Ο Μολδαβός πέτυχε φέτος τα πρώτα του δύο γκολ στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, έχοντας πάρει από τον προπονητή του ελαφρώς πιο προωθημένο ρόλο, πατώντας περισσότερο περιοχή. Ο Ρέμπτσιουκ έχει σκοράρει στη νίκη της ομάδας του 2-1 επί της Σάντα Κλάρα, ανοίγοντας το σκορ στις 18 Οκτωβρίου. 

Το επόμενο γκολ του ήταν στις 6 Δεκεμβρίου στην ήττα 2-1 από την Μπενφίκα, με τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού ν΄ ανοίγει ξανά το σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολγεκ Ρέμπτσιουκ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Δείτε τα γκολ που πέτυχε φέτος ο αριστερός μπακ της Πάκος Φερέιρα και στόχος του Ολυμπιακού, 'Ολεγκ Ρέμπτσιουκ. Ποιες οι δυσκολίες της μεταγραφής. Article publish on Δευ, 12/21/2020 - 20:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα