Ολυμπιακός: Τα βρήκε με τη Βελέζ για τον Ορτέγκα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αργεντίνικου Τύπου, οι Πειραιώτες βελτίωσαν την προσφορά τους στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και πήραν τη θετική απάντηση της διοίκησης της Βελέζ, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να ταξιδέψει ο Αργεντινός μπακ στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους «ερυθρόλευκους», για συμβόλαιο πέντε ετών.

Τη

μετακίνηση του Αργεντινού μπακ στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Βελέζ, Σεμπαστιάν Μέντες.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός της αργεντίνικης ομάδας δήλωσε: «Το θέμα του Πάντσο είναι δική του υπόθεση και η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί. Έδωσε πολλά στη Βελέζ όλα αυτά τα χρόνια και έπαιζε πάντα σε υψηλό επίπεδο. Η δική μου δουλειά, όμως, είναι να αποφασίζω για τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δε χρειάζεται να κατηγορήσουμε τον Πάντσο ή να πούμε κάτι κακό για εκείνον, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έδινε τον καλύτερο εαυτό του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν τις φιλοδοξίες τους, μπορεί να έχουν στο μυαλό τους μία μεταγραφή και να κάνουν το καλύτερο για την καριέρα τους. Όσο κι αν με πονάει, είναι ένας μεγάλος παίκτης, και έτσι επέλεξα τον Ελίας να παίξει στο σημερινό παιχνίδι. Όσο είμαι εδώ θα διασφαλίζω το καλύτερο για την ομάδα, για τη Βελέζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα