Ολυμπιακός: Θα τα πει με τους αρχηγούς ο Καρβαλιάλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ακούσει και την πλευρά των παικτών, για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν και παράλληλα να μάθει την άποψή τους για ορισμένα θέματα της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος προπονητής ζητάει από τους «ερυθρόλευκους» καλύτερη αμυντική λειτουργία, στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο 58χρονος προπονητής μίλησε στους παίκτες του στου Ρέντη και τους ξεκαθάρισε το τι θέλει από αυτούς.

Χαρακτηριστικά, ο Καρβαλιάλ τους είπε: «Κάνουμε κάποια σημαντικά λάθη στον τρόπο που πρεσάρουμε και δε μου αρέσει καθόλου η αντίδρασή μας

στο αμυντικό transition. Η αντίδρασή μας όταν χάνουμε την μπάλα. Είμαστε πραγματικά ποιοτικοί στις κατοχές μας και στις αποφάσεις που παίρνουμε με την μπάλα στα πόδια. Δεν είναι όμως σωστές οι αντιδράσεις μας χωρίς αυτή. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε διότι όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για να κρατήσουμε τα καλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τα υπόλοιπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα