Ολυμπιακός: Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη θητεία του στους Πειραιώτες. Ο Βάσκος τεχνικός θα δείξει μέρος των όσων θέλει να περάσει στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει στην εστία του Ολυμπιακού, με τους Ντόη και Κάρμο στο κέντρο

της άμυνας. Οι Ορτέγκα και Ροντινέι θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Έσε και Τσικίνιο να είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Φερεντσβάρος θα παραταχθεί με τον Ντίμπουζ στην εστία και τους Μάε και Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Γουίνγκο και Ραμίρες θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τον Μαϊγκά σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Φαμπού Φανί και Λόντσαρ θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Μαρκίνιος και Ζακάριασεν στα άκρα. Ο Βάργκα θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός, Γκλεν Νίμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ. Τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Σουηδός, Φρέντρικ Κλίτε , ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Γερμανοί, Μάρκο Φριτς και Σέρεν Στορκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα