Ολυμπιακός: Θέλει το διπλό στο Βέλγιο

Οι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει την πρόκριση, τότε θα αντιμετωπίσει στα play off την Τσουκαρίτσκι. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να δείξουν πως βρίσκονται

σε καλό δρόμο, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πασχαλάκης θα καθίσει στην εστία των «ερυθρόλευκων», με τους Ρέτσο και Φρέιρε να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ροντινέι και Κίνι θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ιμπόρα, Καμαρά και Καρβάλιο να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Γκενκ θα παραταχθεί με τον Βάντεβοορντ στην εστία και τους Κουέστα και Μακένζι στο κέντρο της άμυνας. Οι Μουνιός και Καγέμπε θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ουαταρά και Χροσόφσκι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Πέιντσιλ, Ελ Χανούς και Τρεζόρ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τολού στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Βούτερ Βράνκεν. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τομπίας Στίλερ από τη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Θέλει, Βέλγιο,olybiakos, thelei, velgio