Ολυμπιακός: Τι αλλάζει ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί ν΄αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού απ’ τη μία μέρα στην άλλη. Το υλικό, το χρονικό σημείο, η ψυχολογία της ομάδας και άλλοι παράγοντες φρενάρουν την απόπειρα να παρουσιάσει έναν αλλαγμένο προς το καλύτερο Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε πως η διαδικασία των playoffs φέρνει καθε εβδομάδα τους “ερυθρόλευκους” απέναντι σε μια ομάδα απ’ το υψηλό ράφι του πρωταθλήματος, οπότε δεν υπάρχουν

περιθώρια για τρομερές αλλαγές. Για αρχή ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι μέρες κυλάνε γρήγορα και φτάσαμε στην Πρωτομαγιά, ενώ η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού ήταν στις 13 Μαρτίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρατεύσει αρκετό κυνισμό λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι για να φτάσει στον σκοπό του. Έτσι έχτισε τη διαφορά απ’ τους υπόλοιπους και έτσι θα αλλάξει το κλίμα. Θα παίξουν οι πλέον έτοιμοι, εκείνοι που μπορούν να δώσουν λύσεις. Ο Σισέ θα πάρει τον χρόνο του, ο Βρουσάι θα δοκιμάσει τα νέα του καθήκοντα, ο Ελ Αραμπί θα επιβραβευτεί για τη σχεδόν πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πείσει τον εαυτό του και τους αντιπάλους του για την τεράστια διαφορά που έχει χτίσει. Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Απ’ τη στιγμή που οι “ερυθρόλευκοι” επιστέψουν στο τρένο των επιτυχιών, θα λυθούν πολλά προβλήματα. Μέχρι τότε θα παίζουν οι πιο αποτελεσματικοί παίκτες. Εκείνοι που δίνουν λύσεις, αυτοί που κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Ο κορμός των Βατσλίκ, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μασούρα, Ελ Αραμπί θα συνεχίσει να τραβάει κουπί και στα δύσκολα και μέσα απ’ αυτούς ο Μαρτίνς περιμένει την ανάκαμψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα