Ολυμπιακός: Το BBC για Σεμέδο και Λίβερπουλ!

Ολυμπιακός: Το BBC για Σεμέδο και Λίβερπουλ!vkonstanΣάβ, 11/14/2020 - 19:29

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο ήρθε στο προσκήνιο μετά το ρεπορτάζ του "Sic Noticias" το οποίο έκανε λόγο για απαίτηση 20 εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς Ολυμπιακού για να αποδεσμεύσει τον Πορτογάλο

κεντρικό αμυντικό. Ήταν μια πληροφορία που προκάλεσε αίσθηση στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Αγγλία και όπως διαβάσατε από την πρώτη στιγμή στο novasports.gr δεν ήταν ένα αβάσιμο σενάριο. 

Το BBC Sport συμπεριέλαβε σήμερα (14/11) τη συγκεκριμένη πληροφορία στη διάσημη στήλη του "Trasnfer Gossip" και η φημολογία για το έντονο ενδιαφέρον για τον Σεμέδο φούντωσε ξανά στο νησί. Τα retweet πέφτουν "βροχή" και γίνεται αναφορά για τη διάθεση της Λίβερπουλ να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών. 

Η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη Λίβερπουλ, ωστόσο η περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο εξετάζεται ενδελεχώς μεταξύ άλλων, από το τμήμα σκάουτινγκ των "κόκκινων" και φυσικά απ' τον Γιούργκεν Κλοπ. Αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στο συγκεκριμένο deal, θα είναι το τρίτο με ομάδα της Premier League και ανάλογου οικονομικού ύψους, μέσα σε λίγους μήνες, μετά από εκείνα των Ποντένσε και Τσιμίκα που μετακόμισαν σε Γουλβς και Λίβερπουλ αντίστοιχα. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Λίβερπουλ Ρούμπεν Σεμέδο BBC Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Φουντώνει η φημολογία στο "νησί" για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού! Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 19:29 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα