Ολυμπιακός: Το παράλληλο αγωνιστικό σύμπαν

Μέσα σε δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός κατάφερε να γράψει μεταγραφική ιστορία! Αρχικά ήταν ο Μαρσέλο και η απόκτηση του απ’ τους Πειραιώτες, που προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. Μέσα σε μια εβδομάδα έρχεται και η ανακοίνωση για τον Χάμες Ροντρίγκες και το ντελίριο ενθουσιασμού συνεχίζεται. Ας μην ξεχνάμε πως οι πρωταθλητές έχουν ήδη δυναμώσει με παίκτες όπως οι Μπιέλ, Χουάνγκ Ούι Τζο και Ιν Μπέομ, Βρσάλικο, Ντε Λα Φουέντε κ.α.

Ωστόσο δεν βρισκόμαστε στον Ιούνιο. Είμαστε στον Σεπτέμβριο

και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν σε δικές τους ταχύτητες. Μετά τη Ναντ και τον Βόλο, ακολουθεί το αποψινό ματς (19.45, MC LIVE Novasports.gr) με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ. Το πιο δύσκολο και απαιτητικό αυτής της τριπλέτας. Η ταυτόχρονη μεταγραφική σπέκουλα σε θεωρητικό, αλλά και σε ρεαλιστικό επίπεδο πιθανότατα δεν θα βοηθήσει τους Πειραιώτες. Ο Κάρλος Κορμπεράν σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες εν μέσω μεγάλων ποδοσφαιρικών αστέρων και κρίσιμων “do or die” παιχνιδιών.

Σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους, το σίγουρο είναι πως πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να στηρίξουν τον Κορμπεράν σ’ αυτή την απόπειρα μονταρίσματος μιας ποδοσφαιρικής και πολυπρόσωπης Βαβέλ. Το πιθανότερο είναι πως το φετινό ρόστερ θα δείξει ουσιαστικά δείγματα κοινής ποδοσφαιρικής γραφής με τη νέα χρονιά, αμέσως μετά τη διακοπή του παγκοσμίου κυπέλλου. Όσο ο Ολυμπιακός δημιουργεί αυτόν τον καιρό βαθμολογικά μαξιλάρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, τόσο θα μπορέσει να εξαπoλύσει αντεπίθεση με επιτυχία εκείνο το διάστημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα