Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» το εισιτήριο για τους ομίλους στη Σερβία

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει γερές βάσεις πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, όπου επικράτησαν 3-1 των Σέρβων και καλούνται να υπερασπιστούν το αβαντάζ, που έχουν αποκτήσει, ώστε να βρεθούν στους ομίλους του Europa League.

Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς ο Ολυμπιακός προέρχεται από άνετες νίκες, στις οποίες

μάλιστα έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ μαζί με την «ερυθρόλευκοι» αποστολή ταξίδεψαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Φρανσίσκο Ορτέγα (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα) και Ομάρ Ρίτσαρντς.

Όσον αφορά το πλάνο του Ολυμπιακού κόντρα στους Σέρβους, ο Μαρτίνεθ ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου, όπου δήλωσε – μεταξύ άλλων: «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Η ιστορία του συλλόγου είναι σημαντική όμως το DNA του Ολυμπιακού είναι πάντα να παίζει για τη νίκη. Είναι ένα νέο πρότζεκτ που θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για τις νίκες μας σε όλα τα ματς. Υπάρχει μεγάλη προθυμία. Έχουμε αλλάξει 13 παίκτες. Είμαστε μία νέα ομάδα. Θα σταθούμε στο σήμερα και το τι μπορούμε να κάνουμε με αυτή τη φανέλα. Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα και θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ο Ισπανός προπονητής δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά πράγματα. Ουσιαστικά φέρεται να προσανατολίζεται σε μία μόλις αλλαγή και αυτή αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, όπου αντί του τιμωρημένου Κίνι θα ξεκινήσει ο Μάριος Βρουσάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα