Όρθιος στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός, 28-28 με την Φερεντβάρος

Άντεξε και πήρε μεγάλο αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία στον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup και έχουν την ευκαιρία να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά

στην ιστορία του τμήματος.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στο κλειστό της Ηλιούπολης στις 27 Απριλίου, με τους “ερυθρόλευκους” να πρέπει να πάρουν τη νίκη για να προκριθούν, ενώ στην ισοπαλία θα μετρήσουν τα εκτός έδρας γκολ.

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με του Ούγγρους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στα τελευταία λεπτά. Εκεί ο Ολυμπιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να μειώσει και τελικά να φέρει το ματς ισόπαλο, έχοντας μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη για τον δεύτερο αγώνα.

Ο Σάββας Σάββας ήταν ο πρώτος σκόρερ των “ερυθρόλευκων” με 8 γκολ, ενώ για την Φερεντσβάρος ο Μπεντσέ Ιμρέ πέτυχε 7 τέρματα.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ιμρέ (7), Μπόγκναρ (4), Νάγκι (4), Μικίτα (4), Κόβακστιτς (4), Ντεμπρετζένι (2), Μπουιντόσο (1), Πόρνταν (1), Μπάλοχ, Φούλοπ, Γκιόρι, ΜπορμπέλιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σάββας (8), Κάβτσιτς (7), Πασσιάς (4), Βίντα (3), Σλίσκοβιτς (2), Κανδύλας (2), Τζίρας (1), Παπαβασίλης (1), Σμόκοτ, Τζιμπούλας, Μεσσήνης, Σλαβούλιτσα, Καμπέγιο, Παπαντωνόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα