ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε θέσεις ΑμεΑ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

Το αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη έχει προκαλέσει εγρήγορση από τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει.

Στο πλαίσιο αυτό οι διοικούντες την ομάδα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση με αποδέκτες τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) και τους ανθρώπους τους. Το περιεχόμενο αυτής έχει ως εξής: “Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ενημερώνει για

τα εξής: Για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Άρης, που είναι προγραμματισμένος για τις 21/10/2023 και λόγω αυξημένης ζήτησης, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να  επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στο [email protected].

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων και η είσοδος τους θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από τη θύρα 4 του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί για αυτούς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα