Παγδατής: «Πιστεύω πως μπορεί να το πάρει ο Τσιτσιπάς»

Ο 37χρονος Κύπριος πήρε μέρος στο legent event και δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στον Έλληνα τενίστα, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Χαρακτηριστικά, ο Παγδατής δήλωσε: «Πάντα πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει το τίτλο, και τα προηγούμενα χρόνια το πίστευα. Έχει το επίπεδο, έχει περισσότερη εμπειρία μετά τη συμμετοχή στον τελικό του Roland Garros. Νομίζω ότι μπορεί

να τα καταφέρει».

Όσον αφορά στη στήριξη που είχε ο ίδιος στη Μελβούρνη όταν αγωνίζονταν δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έκανα και έφερνα τον κόσμο στο γήπεδο, σίγουρα ήταν και λόγω της ελληνικής κοινότητας στη Μελβούρνη. Το ίδιο γίνεται τώρα με τον Στέφανο και είναι υπέροχο».

Επίσης, ο Παγδατής δήλωσε για την πίεση που θα έχει ο Τσιτσιπάς: «Είναι καιρό στο tour πλέον. Έχει παίξει ημιτελικά σε Grand Slams, έπαιξε σε τελικό και νομίζω ότι μαθαίνεις από όλα αυτά. Αν παραμείνει υγιής και συνεχίσει αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι θα γίνει Νο.1 στον κόσμο σύντομα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του τουρνουά: «Τώρα που έχω αποσυρθεί και το σκέφτομαι, νιώθω προνομιούχος που ήμουν μέρος αυτού του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει κάτι με το πρόγραμμα. Τα τελευταία 20 χρόνια, πόσες φορές έχει γίνει κάτι τέτοιο; Ίσως τρεις φορές; Καταλαβαίνω τους παίκτες και ειδικά αυτούς που το πέρασαν γιατί κι εγώ το πέρασα και ήταν εκνευριστικό. Αν, όμως, μιλήσεις στους διοργανωτές και σου εξηγήσουν, κάνουν ό,τι μπορούν».

Τέλος, ο Παγδατής δήλωσε: «Ήταν τιμή μου να παίξω ένα τόσο μεγάλο ματς με τον Λέιτον Χιούιτ και να τελειώσει πιο αργά από ποτέ. Πήγα στο ξενοδοχείο μετά το ματς και ο κόσμος κατέβαινε κάτω για πρωινό! Είναι εμπειρία, δεν είναι κάτι που ζεις κάθε μέρα. Έτσι το αντιμετωπίζω και έτσι είναι τώρα στο μυαλό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα