Παίκτες που αποχώρησαν από τη Ρεάλ και αναγεννήθηκαν!

«Το να φύγω από την Ρεάλ ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου».

Αυτά είναι τα λόγια του Άριεν Ρόμπεν όταν αποχώρησε από την Ρεάλ και δεν είναι ο μόνος που νιώθει έτσι.

Για κάθε παίκτη αποτελεί όνειρο να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο ορισμένες φορές ορισμένοι χρειάζεται ν΄αποχωρήσουν από τη «Βασίλισσα» για να βρουν τον δρόμο τους!

Ας δούμε δέκα παίκτες που χρειάστηκε να φύγουν από την Ρεάλ ώστε να δείξουν την πραγματική τους αξία!

Γουέσλι Σνάιντερ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Σνάιντερ

μετακόμισε στην Ρεάλ από τον Άγιαξ το 2007 με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει τα 27 εκατομμύρια δολάρια κάτι που τότε τον έκανε τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό ποδοσφαιριστή.

Στην πρώτη του σεζόν σε 30 ματς πρωταθλήματος σημείωσε 9 γκολ και γενικά είχε καλές εμφανίσεις. Στη δεύτερη του σεζόν θύμιζε «φάντασμα» του καλού του εαυτού. 22 ματς 2 γκολ, όμως το πρόβλημα ήταν άλλο.

«Δεν είχα καταλάβει πως η βότκα είχε γίνει ο καλύτερός μου φίλος. Σωματικά με διέλυσε. Έπαιζα αλλά όχι τόσο καλά. Ήμουν λιγότερο συγκεντρωμένος. Η συμπεριφορά μου δεν ήταν αντάξια της Ρεάλ».

Η Ρεάλ έφερε τον Κακά για να γίνει ο αντικαταστάτης του και ο Σνάιντερ μετακόμισε στην Ίντερ. Εκεί φάνηκε να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό, κερδίζοντας την πρώτη του σεζόν το τρεμπλ!

Άριεν Ρόμπεν

Πήγε στην Ρεάλ από την Τσέλσι το 2007 όμως στα δύο χρόνια που παρέμεινε εκεί δεν κατάφερε να δείξει τις ικανότητές του όπως έκανε στην συνέχεια της καριέρας του. Οι τραυματισμοί που είχε επίσης δεν τον άφησαν να δείξει ποιος πραγματικά είναι. 50 συμμετοχές και 11 γκολ σε δύο χρόνια στην Μαδρίτη ο απολογισμός του πριν μετακομίσει στην Μπάγερν.

Εκεί έγραψε ιστορία και μαζί με τον Ριμπερί ανέβασαν επίπεδο την Μπάγερν! 8 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα Γερμανίας, 1 Τσάμπιονς Λιγκ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Χακίμι

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολλοί θεωρούσαν πως η Ρεάλ έχει βρει το επόμενο δεξί της μπακ για τα επόμενα δέκα τουλάχιστον χρόνια. Αλλά οι άνθρωποι της «βασίλισσας» είχαν αντίθετη άποψη. Η Ρεάλ τον άφησε(δανεικό), η Ντόρτμουντ κέρδισε! Έγινε από τους πλέον επικίνδυνους wing backs στον κόσμο! Όταν τελείωσε ο δανεισμός του στην Ντόρτμουντ, μετά από δύο σεζόν, η Ίντερ τον απέκτησε για 42 εκατ. Δολάρια. Έπειτα βρέθηκε στην Παρί!

Φαμπίνιο

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ίσως πολλοί να μην θυμόσαστε ότι ήταν στην Ρεάλ. Λογικό. Έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι και φυσικά σε ένα ματς κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να δείξει τι αξίζει. Το 2015 μετά από τον δανεισμό του, η Μονακό τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Οδήγησε την Μονακό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα Γαλλίας. Η Λίβερπουλ τον έκανε δικό της και δεν το μετάνιωσε ποτέ!

Σαμουέλ Ετό

epa000249196 President of F.C. Barcelona, Joan Laporta (c) and team coach Dutch Frank Rijkaard (r) pose with Cameroon´s striker Samuel Eto’o on Thursday, 12 August 2004, during his presentation in Barcelona as new player of Spanish First Division soccer team F.C. Barcelona. EPA/TONI GARRIGA ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πριν γίνει ο θρύλος της Μπαρσελόνα, ο Ετό ήταν στην Ρεάλ! Δυστυχώς για τη Ρεάλ, μετά από μόλις 7 ματς και τρεις δανεισμούς, πήγε στην Μαγιόρκα και έγινε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ισπανία! Πήγε στην Μπαρτσελόνα, στην Ίντερ με τις οποίες κατέκτησε αρκετά τρόπαια!

Τίο Ερντάντες

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τον περισσότερο καιρό, ο Ερνάντες βρίσκονταν στον πάγκο της Ρεάλ μέχρι που πήρε την απόφαση πως θέλει να παίζει και όχι να είναι αναπληρωματικός. Βρέθηκε στη Μίλαν, έγινε βασικός και αναντικατάστατος ως αριστερός οπισθοφύλακας των «Ροσονέρι».

«Στην Ρεάλ δεν είχα την αυτοπεποίθηση να παίξω πιο ελεύθερα και να βγω στην επίθεση. Αλλά στη Μίλαν μπορώ, έχω καλύτερη επικοινωνία με τους επιθετικούς και να παίζω πιο ελεύθερα».

Χουάν Μάτα

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κι όμως ο Χουάν Μάτα είναι «προϊόν» της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης! Οι άνθρωποι της «βασίλισσας» ήταν περήφανοι για τον νεαρό αλλά όπως συμβαίνει συχνά, δεν του έδωσαν την ευκαιρία. Πήγε στην Βαλένθια και αποδείχθηκε ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Μετακόμισε στην Τσέλσι με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ακολούθησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ματέο Κόβατσιτς

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Κόβατιτς αντίθετα με τους προηγούμενους, πρόλαβε ν΄αγωνιστεί πάνω από 100 ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ! Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και έτσι βρέθηκε στον πάγκο. Για να μπορέσει να βρει αγωνιστικό χρόνο αναγκάστηκε να πάρει μεταγραφή και βρέθηκε στην Τσέλσι. Με τους «μπλε» έπαιξε σε περισσότερα ματς μέσα σε δύο χρόνια απ΄ότι σε τέσσερα στην Ρεάλ! Μάλιστα κατέκτησε ένα ακόμη Τσάμπιονς Λιγκ!

Σέρχιο Ρεγκιγιόν

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ένας ακόμη παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ. Ο Ρεγκιγιόν δεν πήρε ούτε αυτός ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα με αποτέλεσμα να ψάξει άλλη ομάδα ώστε να δείξει τι αξίζει. Αρχικά δόθηκε δανεικός στην Σεβίλλη και έπειτα μετακόμισε στην Τότεναμ στην οποία βρήκε θέση βασικού!

Μάρκος Αλόνσο

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Ισπανός με μόλις ένα ματς για την Ρεάλ αποχώρησε για να βρει χρόνο συμμετοχής. Πήγε στην Μπόλτον με την οποία δεν μπόρεσε να δείξει πλήρως την αξία του. Ακολούθησε η Φιορεντίνα, πριν πάει στην Τσέλσι εκεί που έγινε βασικός και αναντικατάστατος κερδίζοντας πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ!

Keywords
Τυχαία Θέματα