Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Συνεχίζει να ονειρεύεται

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Ο Πανιτωπιλός προέβη σε μία σπουδαία κίνηση, με ένα συγκλονιστικό πανόβπου απεικόνιζε τη μορφή από το έμβλημα του, τον Τίτορμο, να κρατάει στην αγκαλιά του, το άψυχο κορμί του αδικοχαμένου 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού. Μάλιστα οι παίκτες των γηπεδούχων αγωνίστηκαν με φανέλες που έγραφαν στο πίσω μέρος το όνομα του Άλκη.

Λίγες οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα τον Μελίσσα. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε

στους γηπεδούχους, με το σουτ του Καρέλη να διώχνει σε κόρνερ ο Λοντίγκιν. Στο 29΄ο ΠΑΣ βγήκε επικίνδυνα στην εοπίθεση, με τον περέα να γυρίζειτη μπάλα χαμηλά στην περιοχή προς τον Πίρσμαν, αλλά ο Μπαρμπόσα που ακολουθούσε την κίνηση του Βέλγου αμυντικού, απομάκρυνε τον κίνδυνο. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ένα φάουλ του Σάλιακα που πέρασε έξω απο τα δοκάρια του Μελίσσα.

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΝΑΪΝΤΕΡ

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τυος στο δεύτερο μέρος. Ένα σουτ του Αντούνες δεν ανησύχησε τον Λοντίγκιν, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πίρσμαν, με τον Παπαδόπουλο να μην υποδεικνύει (ορθά) την παράβαση. Χωρίς να έχει απειλήσει ιδιαίτερα η ομάδα του Μεταξά, πέτυχε το πολυπόθητο γκολ στο 63ο λεπτό, όταν μετά το δυνατό σουτ του Καραχάλιου, ο Μελίσσας απομάκρυνε, αλλά ο Σνάιντερ με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην προσνομιούχο πρώτη εξάδα. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός υπέστη τη 2η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και στ΄ρεφει την προσοχή του στον επαναληπτικό του πρωοημιτελικού του Κυπέλλου, με στόχο τξην πρόκριση απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λιούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (71΄Μάρτενσον), Αντούνες, Μπαρμπόσα (71΄Νταγκό), Ντουάρτε (83΄Βργκοτς), Μεντόσα (56΄Μόρσεϊ), Καρέλης (71΄Ντίαζ)
ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ (79΄ Οικονομόπουλος), Μίνα (59΄Λώλης), Περέα (90+4΄Παντελάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα