Παναθηναϊκός – Ερ. Αστέρας 79-73: Ο Καββαδάς είχε ρεπό από την Εθνική

Ο Παναθηναϊκός παρά τις πολύ σημαντικές του απουσίες χωρίς τον Παπαπέτρου, τον Παπαγιάννη, τον Γιόβιτς και τον Γουάιτ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 79-73 σε ένα παιχνίδι που εκτός από το άστρο του Νέντοβιτς (25 π. 5 ασίστ) έλαμψε και το άστρο του Βασίλη Καββαδά (17 π. 6 ριμπ.)

Ο Παναθηναϊκός με τον Έλληνα ψηλό να κυριαρχεί, τον Μαντζούκα και τον Χουγκάζ (πέτυχε τους

πρώτους του πόντους στην Ευρωλίγκα) να έχουν σημαντικό ρόλο στο ματς, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους που πήραν συμμετοχή από τον Δημήτρη Πρίφτη να βάζουν το λιθαράκι τους, οι “πράσινοι” ήταν σταθεροί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι στηριζόμενοι στην καλή τους άμυνα και χωρίς να πτοούνται από την σωρεία των χαμένων ριμπάουντ τους.

Ο Νέντοβιτς ηγήθηκε αυτής της προσπάθειας, αλλά στα μετόπισθεν ήταν όλοι που προσπάθησαν για να κρατήσουν χαμηλά τους Σέρβους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ως μεγάλο όπλο τα επιθετικά τους ριμπάουντ, αλλά η άμυνα του Παναθηναϊκού τους ανάγκασε σε πολύ άσχημα ποσοστά τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει μέχρι και με εννέα πόντους διαφορά. Σε αντίθεση όμως με το παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν παρέδωσε τα όπλα συνέχισε να προσπαθεί ισορρόπησε το παιχνίδι και τελικά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει. Μία φοβερή ασίστ του Νέντοβιτς στον Καββαδά έκανε το σκορ 75-73 και από κει και πέρα η ψυχραιμία του Σέρβου στις βολές όπως και του Έβανς χάρισαν την νίκη στον Παναθηναϊκό με 79-73.

Keywords
Τυχαία Θέματα